19
  • me and a monkey
    A jordán titkosszolgálati főnök karaktere átütött a filmen.
    Minden gesztusa, mimikája nagyon nagy alakítás volt.
  • Atomreaktor
    tegnap láttuk, nagyon jó film, csak ajánlani tudom! sztem mind2 színész nagyon jól játszik, leonardo nagyon valósághűre hozza a karaktert. végig jó a tempó, elnéztem volna még kétszer ilyen hosszú ideig is. és nem propagandafilm no para. russel meg tényleg az egyik legjobb színész jelenleg sztem
  • joebacsi
    Ott is nagyon erőltetett volt, ahogy próbálta hozni a kemény legényt, vicsorítva (Kocsmai rész pl nagyon vicces).
    Lehet, hogy nagyon jó színész, de fizikai adottságaiból adódóan nem ilyen szerepekre való és ezen nem változtat semmit, hogy ilyeneket játszik folyamatosan és a hetyke kis szakáll sem segít sokat. Szerintem.
  • maestro85
    Látom mindenki lehordta a 2-ik hsz.-t. Nekem is ez volt a tervem, de úgy érzem nekem sem kell. A téglában tényleg nagyot alakított. És ezzel a szakáltextúrával eléggé komoly karaktert alakít. Mellékesen nem láttam szakállas babát elég régóta.
  • RedRiot
    Még nem láttam, de megnézem feltétlenül!
    Úgy látszik kialakult egy újabb legendás rendező/színész felállás: R. Scott / R. Crowe. Mint a Burton / Depp páros.

Crowe az egyik kedvenc színészem. Jó volt szinte mindegyik filmjében: Master And Commander, Gladiator, Amerikai Gengszter, 3:10 to Yuma - mind hibátlan! Még az egyébként középszerű Cinderella Mant (világválságos bokszolós) is érdemes miatta megnézni.

Nottingham: nem tudom miért választották a Robin Hood sztorit. Ha már középkori filmet akartak választhattak volna valami kevésbé lerágott csont témát. Azért kíváncsi vagyok hogy a nagy duó mit hoz ki belőle, drukkolok nekik.
  • Dakkon
    korrekt cikk, tetszett
  • damagepy
    Egy új amerikai, propaganda-szagú film. Már előre sejtem miről szól, és hogy mi lesz a fő mondanivalója... :)
  • wolruf
    Én is annó fikáztam, de számomra még a Titanicban is maradandót alkotott (nem lány vagyok és nem is langyi :D ). Tetszik-nem tetszik, kinőtte magát, jó színész, jó játékkal. Nagyon komoly alakítás: Vasálarcos!!! Nagyon jó volt!
  • Lazarus
    Anno sok fikázás érte a testalkata miatt, mára egészen kipofásodott :)
    Szerintem is jó színész
  • winnie
    a titanic előtt pláne még jobb alakításai voltak - nem véletlenül kapott már akkor is oscarjelölést. (más kérdés, hogy a titanic hogy jön ide:)
  • samuzsolt
    én is rengetegszer szapultam már a srácot, de a titanic óta rengeteg nagy alakítása volt! nekem a Kapj el a tudsz-os alakítása nagyon meggyőző volt! egy remek színész
  • Sanyix
    ahaha A Tégla?
  • NSC
    Én most vettem meg a könyvet!Először azt olvasom el,aztán jöhet a film!Sztem így sokkal élvezhetőbb lesz,de bízom benne h nem fogok csalódni mert még nagyon az elején járok...eddig tetszik
  • Justil
    én az újabb filmjeit ugyan nem láttam, de elég megnézni a partot. abban még fiatalabb és fiatalt is játszik, de az is kurvajó film, és kurvajól eljátssza a szerepét is. tényleg jó színész...
  • 1Obi1
    Te akkor nagyon nem ismered a mai filmeket, már bocs. Korosztálya egyik legjobb színésze.
  • Barakukk
    Tetszett látni a filmet? és a Véres gyémántot? Tudom, hogy ízlések és pofonok, de szerintem igen tökös gyerek lett ebből a DiCapringyóból a Titanic óta, legalább is nekem bejönnek az alakításai.
  • joebacsi
    ez a babaarcú dikáprió nagyon hiteltelen egy ilyen szerepben
  • ddt500
    Kétszer láttam 2 nap alatt. Hani valami hatalmas figura.