57
Saját, bevált recepteket, ötleteket várok
  • pyrohun #57
    /me izgul, mi lesz a 3 után...
  • schrank
    2
  • pyrohun #55
    megérett a meggy.
  • schrank
    1
  • Carlos
  • pyrohun #52
    höhö: beszélő disznó..!
  • Carlos
    Mint mindig...
  • schrank
    vegyé vissza a ch-ból emeld meg a lenmagolajat és ne hordjál kockásat mert kövérít
  • Verseghy
    :D:D:D
  • pyrohun #48
    Na mi a helyzet, szekrény barátunk megint csinálja a fesztivált? :)
  • schrank
    nyugodtan írjál legalább pörög a topik , amíg gépközelbe vagyok megpróbálom életben tartani
  • Carlos
    Hagyad, mindenhol ő tuggya a legjobban.
    Véristván...
  • Verseghy
    Ááh, írtam egy hosszú választ neked, de kitöröltem, mert rájöttem, hogy annyira unintelligens vagy, hogy úgyse fogtad volna fel.:)
  • rainbow22
    Aaa izé... nemmaicsirkék már csak ilyenek!
  • schrank
    ííííííííí de felvákták kend nyelvét , ha mai csirke lennél megúsztam volna egy "jaj, de száni vagy ..."-gyal de te a skalpomra utazol
  • rainbow22
    Ja, veszem észre. Mondjuk a rákmártás jó ötletnek tűnik.
    Legalább megpróbáltam
    Mást nem írok, mert még google idézetnek nézed
  • schrank
    mert itt csak leragasztott szemüvegs számítógép függő kisgyerekek vannak ők meg azt az egy receptet ismerik hogy aggyá pézt a meki
    googliba beírod fondü recept aztán kidob annyit hogy idén el sem bírod olvasni
  • rainbow22
    De... Miért nem?
  • schrank
    melyik karácsonyra ? ugye nem a mostanira , mert akkor idén már nem eszel sajtlevest
  • rainbow22
    Nem is!
    Igaz, van egy fondüsütőm, de karácsonyra kaptam és nem adom senkinek!
  • schrank
    ho-hó réjnó piramisjátékban utazik
    már látom is a topik soesát :
    ha veszel tőlem fondüsütőt és eladod az ismerőseidnek akkor neked olcsóbban adom , minél több ismerősöd adja tovább annál többet nyersz rajta ... de előbb ezt az 1 órás fondüsütő ügynök tanfolyamot el kell végeznek laza 49990.- +Áfa összegért
  • Atti12
    Általánosságban értettem, ahogy az elmúlt időkben észrevettem megártott neked a Karácsony :D Mindenhol osztod a hülyeségeidet :) De ha te tényleg okos vagy és csak hülyéskedsz, akkor nagyon jól csinálod ;) De ne offoljunk.
  • schrank
    de aranyos
    atilla12 te meg tanulmányozd az aláírásom alsó sori mondását
  • rainbow22
    Azt mondja, ő is egy kocka
  • rainbow22
    Rajtam is! Meg kellett kérdeznem páromtól, mi az a "kocka"
  • Atti12
    rajtad már csak röhögni lehet
  • schrank
    most nézem hogy te nyitottad a tápigot !!!
    akkor nem szóltam
    mondjuk egy ilyen kocka fórumosn kicsit idegenkedve olvas az ember szakácstrecepteket
  • rainbow22
    Hát, magamtól is rájöhettem erre, nem kell hozzá nagy intelligencia
  • schrank
    "* Fondü - (Gasztronómia): Meghatározás
    Fondü - Téma:Gasztronómia - Online Lexikon. ... A fondü nagyszerű vendégváró, hiszen ehhez minden előre elkészíthető. A barátokkal már csak az élvezetes ...
    www.mimi.hu/gasztro/fondu.html - 35k - Tárolt változat - Hasonló oldalak"
  • rainbow22
    Nem és nem
    Nem is neked írtam.
  • schrank
    ezt a googleról másoltad be , hülyének nézel ?
  • schrank
    Ha valaki BUTA, ok (vettél egy felesleges szarságot, tv shop a neked való).. De ha valaki BUTA és mutogatja is(és még el is dicsekszel vele hogy oha nem használtátok), hogy ő mennyire az, az már szánalmas (2009-ben azzal menőzni hogy ő már ausztriában )
  • rainbow22
    Több jó tulajdonsága közül nekem az tetszik a legjobban, hogy minimális előkészülettel lehet vendégeket hívni- bulit tartani, és nem kell órákat a konyhában főzőcskéznem előtte! Mégis jóllaknak!
  • Verseghy
    Ha valaki BUTA, ok.. De ha valaki BUTA és mutogatja is, hogy ő mennyire az, az már szánalmas.

Én először Ausztriában ettem, nagyon elegánsan volt tálalva, többféle hús volt; marha, sertés stb... Vettünk is egy készletet aztán, de eddig csak egyszer próbáltuk ki. Fel is vetem az ötletet, hogy valamelyik nap legyen ebédre:)
  • schrank
    és miért van halszaga
  • Solid Snake
    Köztük van a sajt
  • adeex7
    egy jókis banánt tolnék ezért de lehet hogy maradi vagyok,és nem értem a viccet? Oo
  • schrank
    és itt hol a nyúlós olvadt sajt ...
  • Solid Snake
    [moderálva]
  • schrank
    mi a ...szom az a fondü régi kern kabarékban hallottam róla
    mondjuk a boltban is mindíg látok kétszersültet de hogy az is mi a ...szom mert még senkit nem láttam olyant enni vagy nem hallottam róla hogy de jól bekétszersülteztem