57
Saját, bevált recepteket, ötleteket várok
-
#57 /me izgul, mi lesz a 3 után... -
#56 2 -
#55 megérett a meggy. -
#54 1 -
#53 -
#52 höhö: beszélő disznó..! -
#51 Mint mindig... -
#50 vegyé vissza a ch-ból emeld meg a lenmagolajat és ne hordjál kockásat mert kövérít -
Verseghy #49 :D:D:D -
#48 Na mi a helyzet, szekrény barátunk megint csinálja a fesztivált? :) -
#47 nyugodtan írjál legalább pörög a topik , amíg gépközelbe vagyok megpróbálom életben tartani -
#46 Hagyad, mindenhol ő tuggya a legjobban.
Véristván... -
Verseghy #45 Ááh, írtam egy hosszú választ neked, de kitöröltem, mert rájöttem, hogy annyira unintelligens vagy, hogy úgyse fogtad volna fel.:) -
rainbow22 #44 Aaa izé... nemmaicsirkék már csak ilyenek! -
#43 ííííííííí de felvákták kend nyelvét , ha mai csirke lennél megúsztam volna egy "jaj, de száni vagy ..."-gyal de te a skalpomra utazol
-
rainbow22 #42 Ja, veszem észre. Mondjuk a rákmártás jó ötletnek tűnik.
Legalább megpróbáltam
Mást nem írok, mert még google idézetnek nézed -
#41 mert itt csak leragasztott szemüvegs számítógép függő kisgyerekek vannak ők meg azt az egy receptet ismerik hogy aggyá pézt a meki
googliba beírod fondü recept aztán kidob annyit hogy idén el sem bírod olvasni -
rainbow22 #40 De... Miért nem? -
#39 melyik karácsonyra ? ugye nem a mostanira , mert akkor idén már nem eszel sajtlevest -
rainbow22 #38 Nem is!
Igaz, van egy fondüsütőm, de karácsonyra kaptam és nem adom senkinek! -
#37 ho-hó réjnó piramisjátékban utazik
már látom is a topik soesát :
ha veszel tőlem fondüsütőt és eladod az ismerőseidnek akkor neked olcsóbban adom , minél több ismerősöd adja tovább annál többet nyersz rajta ... de előbb ezt az 1 órás fondüsütő ügynök tanfolyamot el kell végeznek laza 49990.- +Áfa összegért -
#36 Általánosságban értettem, ahogy az elmúlt időkben észrevettem megártott neked a Karácsony :D Mindenhol osztod a hülyeségeidet :) De ha te tényleg okos vagy és csak hülyéskedsz, akkor nagyon jól csinálod ;) De ne offoljunk. -
#35 de aranyos
atilla12 te meg tanulmányozd az aláírásom alsó sori mondását -
rainbow22 #34 Azt mondja, ő is egy kocka -
rainbow22 #33 Rajtam is! Meg kellett kérdeznem páromtól, mi az a "kocka" -
#32 rajtad már csak röhögni lehet -
#31 most nézem hogy te nyitottad a tápigot !!!
akkor nem szóltam
mondjuk egy ilyen kocka fórumosn kicsit idegenkedve olvas az ember szakácstrecepteket -
rainbow22 #30 Hát, magamtól is rájöhettem erre, nem kell hozzá nagy intelligencia -
#29 "* Fondü - (Gasztronómia): Meghatározás
Fondü - Téma:Gasztronómia - Online Lexikon. ... A fondü nagyszerű vendégváró, hiszen ehhez minden előre elkészíthető. A barátokkal már csak az élvezetes ...
www.mimi.hu/gasztro/fondu.html - 35k - Tárolt változat - Hasonló oldalak" -
rainbow22 #28 Nem és nem
Nem is neked írtam. -
#27 ezt a googleról másoltad be , hülyének nézel ? -
#26 Ha valaki BUTA, ok (vettél egy felesleges szarságot, tv shop a neked való).. De ha valaki BUTA és mutogatja is(és még el is dicsekszel vele hogy oha nem használtátok), hogy ő mennyire az, az már szánalmas (2009-ben azzal menőzni hogy ő már ausztriában ) -
rainbow22 #25 Több jó tulajdonsága közül nekem az tetszik a legjobban, hogy minimális előkészülettel lehet vendégeket hívni- bulit tartani, és nem kell órákat a konyhában főzőcskéznem előtte! Mégis jóllaknak! -
Verseghy #24 Ha valaki BUTA, ok.. De ha valaki BUTA és mutogatja is, hogy ő mennyire az, az már szánalmas.
Én először Ausztriában ettem, nagyon elegánsan volt tálalva, többféle hús volt; marha, sertés stb... Vettünk is egy készletet aztán, de eddig csak egyszer próbáltuk ki. Fel is vetem az ötletet, hogy valamelyik nap legyen ebédre:) -
#23 és miért van halszaga -
#22 Köztük van a sajt -
#21 egy jókis banánt tolnék ezért de lehet hogy maradi vagyok,és nem értem a viccet? Oo -
#20 és itt hol a nyúlós olvadt sajt ... -
#19 [moderálva] -
#18 mi a ...szom az a fondü régi kern kabarékban hallottam róla
mondjuk a boltban is mindíg látok kétszersültet de hogy az is mi a ...szom mert még senkit nem láttam olyant enni vagy nem hallottam róla hogy de jól bekétszersülteztem