6
-
#6 Én emlékszem,anno mennyit szörnyűlködtem a tükör előtt a borzalmas karakteranimáción. Meg az ellenségek is rettenet bénán mozognak. Unreal, Quake 2 már régen létezett, abban már lélegeznek a játékosmodellek, meg mittudomén. A motor önmagában nemvolt rossz, UT motor akkoriban nagyon új volt, csak éppen az animációk kidolgozását magasról leszarták. És ez nagyon odabaszott a látványnak sajnos. :(
Mindenesetre még így is nagyon jó játék. -
mad363 #5 a maga idejébe a deus teljesen jó grafikával rendelkezett a többivel egyett értek -
#4 Hopp, elküldődött...
Szal mennyi az esélye, hogy épp aznap említed meg az Alice-t, mikor én előkaparom a lemezeim mélyéről? :) -
#3 Jájj, ember! Az Aliz Csodaországban nem Grimm mese, hanem Lewis Carroll (álnevet használó Charles Lutwidge Dodgson) írta... :P
És az összes szereplő az eredeti két mesén alapszik van, semmi Disney.
Emellett American McGee egy vadállat, kb mint Tim Burton rendezőként. Groteszk, kifacsart dolgokat csinál, egyedi és művészi.
Viszont a Deus Ex a sztorijával és a játékmenetével ütött nagyot, nem a látványvilággal (sőt, az kifejezetten gyengének számított a saját idejében, főleg az irtózatosan gyenge animációk). Egy mikiegeres platformer milyen jóságokat fog vajon villantani? És milyen sztorira számíthatunk?
(Annak mennyi az esélye, hogy MA játszottam az Alice-szal, -
5i #2 Sztem nem erről van szó. American McGee ALice játéka is csak a nevében hasonlít a Grimm-mesére. AMellett pedig a Kingdom Hearts is tele van Disney karakterrel, mégsem selejt a játék. Sőt. -
#1 Egy ilyen Warren Spectornak miért kell elkurvulnia?