50
Egy vírusirtónak álcázott mocsok program.
-
#50 de magamba mondtam itt, mielőtt leírtam^_^ -
Cat 02 #49 Volt erről egy sg cikk is valahol. -
#48 hja van már topik ami befoglalja az egész témát,de inkább nem linkelem be....fáradt vagyok másolni meg urlzni. -
#47 szerintem nyissunk minden vírusnak új topikot!:) -
#46 de a FAIL az FAIL ^_^ -
#45 Apró jelentéktelen részletek... ^_^ -
#44 nem mondhattad meg,max leirtad ^_^ -
#43 én megmondtam^_^ -
#42 Na gyerekek... Mégis a könnyebb megoldást választottam, újra nyomtam az XP-t és kész. :) Tudom, ettől tartózkodtam, de mivel már nem volt semmi más megoldás ami használható lett volna, ezért emellett döntöttem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A topik még maradhat hogyha valakinek mégis gondja lenne ezzel... -
etele34 #41 Egy kicsit ide is tartozik a témához. Olvassátok végig. Érdemes. -
#40 nem kellett volna bedőlni neki. én is megszívtam ilyesmivel, akkor egy ismerősöm 6 féle vírusírtóval áttakarította a gépemet, asszem winreinstallt is csinált mellé, és egy jó hónapig használhatatlan állapotban volt a gépem. Azóta megválogatom milyen oldalakra megyek fel, ha valaminek gyanús a linkje, már zárom is be, felugró reklámoknál megvárom míg betölt az egész reklám, és nyilvánvalóvá válik mivel tudom bezárni stb. -
#39 kártékony programokat,azaz virusokat töltenek le a gépre.
adatokat lophatnak-ezt ne ugy vegyük,mint egy sg.hus accot lopnak el,hanem bankártya kodot nevet stb,amit mondjuk megadsz interneten...
zombi pc-t csinálnak a rendszeredböl.
és persze idegesitenek a rosszindulatu szokásaikkal.
-
Braveheart #38 Párszor már én is beszívtam hasonló progikat, köztük ezt is, a sima win xp-s rendszervisszaállítás rögtön emgoldott a problémát...
Azon kívűl hogy iszonyúan idegesítőek, mit csinálnak effektíve? -
#37 valószínű hogy egy spyware-t ien egyszerűen leirtasz -
#36 vedd meg. ez a legegyszerűbb -
#35 szerezz neten hozzá vmi license-t és írd be, teljes verziós lesz, és töröld le :D -
#34 Nekem olyan van, hogy nagyon ritkán felugrik egy oldal ahol" ingyenes víruskeresést" csinál, természetesen talál valamit és elakarja indítani a letöltést. Végülis annyira nem gáz mert amint felugrik az oldal bezárom, csak gondoltam szólok hogy ilyen is van :) -
#33 másik partició nem fog eltünni.
egeydül a c-ről kell átmásolni D,re mert az lesz csak megformázva, amin a windows van.
esetleg rendszervisszaállitás? -
#32 elég vicces lenne hogy ilyen könnyen kitöröld... -
#31 haverom gépén is fent volt ez a szar
én a köv csináltam
programok telepítése törlése megnyit
progi megkeres, program törlése
és azóta eltünt
lehet szrencsém volt:)? -
#30 csökkenett módban sem engedi elinditani a progikat? hálozat nélkül persze... vagy mondjuk csinálj rendszervisszaállitást... -
#29 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tapló-e vagy? -
#28 lool.... telepíts...telepíts...telepíts...rakd újra...rakd újra...rakd újra -
#27 Köszönöm hogy még jobban fel akarsz húzni, nem pedig segiteni mint például egy NORMÁLIS ember -
#26 miért? nem az lenne a leggyorsabb megoldás?:D mire letakarítod géped pl: 3-4 óra ha letudod:XDD újra rakod minden driverrel max egy óra -
#25 Ez az oldal meg végképp nem akar bejönné és már szétrobban az agyam!!! -
#24 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!AKURVA ÉLETÉR
nem enged egy progit sem elinditani... A malwarebytes antimalware se így. se úgy nem indul. Ennek a hijackthisnek még a telepitője sem megy. Jó már énis elgondolkodtam arról h ujrarakom az egyészet de nekem meg van osztva a vinyó és nemtudom melyiket rakjam ujra... Mert az egyiket meg kéne tartani. -
#23 Először is köszönöm a tippeket! Nem válaszoltam mert elaludtam míg 3 irtó progi futott
Neked meg mellesleg el kéne olvasni a legelső hsz. utolsó mondatát -.- -
#22 nem. akkor inkább linuxot rakjon fel vagy mac os x...azok még mindig biztonságosabbak mint a vizita....azt utájjam. -
#21 Viszta buzi-e vagy? -
#20 rakd újra a windost, tegyél fel vistát, és minden meg van OLDVA. -
#19 akkor lehet hogy a norton virus ? :O:O:O:O:O:O:O:OOO -
#18 lol, nekem kb két hete elindul valami norton 360, elkezdi vizsgálni a gépem... Namost az a durva, hogy ezen a windowson még csak norton termék sem volt sose feltéve, semmilyen... Megnézem az exe forrását, ott van PF-ben, kitörlöm, eccecsak visszakerül D: -
#17 csökkentett módban hálozat nélkül futtasd a malwarebytest.
ha nem javul meg akkor kérek töled egy hijackthis logot.
hijackthis program download
logot bemásolod ide,vagy ide berakod és az oldal lescanolja neked,ha találsz gyanusat azt törlöd a programban. -
#16 hogy töröljük a spyware guard 2008at ?
malwarebytes antimalware programo kérem szedd le,ez elvileg lefogja szedni ezt a fake spywareölöt. letöltés itt. -
#15 ez már kinézete alapján is extragyanus kategoria D: -
#14 Hát nem tudom... nekem a program valahogy nem indul... (Malwarebytes AntiMalware) 3 telepítőből 1 elindult aztán felrakta a programot de most az nem megy. -
#13 Az oké de nem kellett volna benyögni... -.- -
#12 Nincs ebben semmi idiótaság, ez tény. :) -
#11 Jó hogy két link rossz :P
Amugy örök hála
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!KÖCSÖG RUSZKIK