Megjöttek a G.I. Joe-film plakátjai
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kedves Diablo1336 !
Kérdésedre a válasz:
http://gijoekep.extra.hu/index.php
Ajánlom figyelmedbe, persze minden más vendéget is szívesen látunk 😊
Kérdésedre a válasz:
http://gijoekep.extra.hu/index.php
Ajánlom figyelmedbe, persze minden más vendéget is szívesen látunk 😊
Vagy a Dark Knight...😄
Kiskoromban szerettem én is most annyira nem érdekel, de ha megnézem, lehet, h. az lesz mint a Pan's Labyrinth-nál...elsõre WTF, végére meg OMG!!!
asszem ez tetszeni fog
hát szerinted én mit tudok tenni, mint beletörõdök?
NEKED IS BOLDOG KARÁCSONYT !!! 😄 MOST MÉG TÉGED IS KEDVELLEK 😛
NEKED IS BOLDOG KARÁCSONYT !!! 😄 MOST MÉG TÉGED IS KEDVELLEK 😛
nem kurvára mindegy mi az alcíme egyébként? tök mindegy hogy a fordítók másikat választottak a millió "wrath of the..., shadow of the... return of the..., rise of the..." semmitmondó alcímbõl
nincs vkinek eladó G.I. Joe figurája?😄 sajnos nekem mind meghalt😄 elég durva volt kiskoromban a képzeletem-pl: kölniesõxd vagy 4 db-ot szét mart 😛
Nem tudom mi bajod😄 Csak abban hibáztak,hogy a Rise nem árnyékot jelent, a Cobra(Kobra) pedig jelen esetben nagy kezdõbetûvel írandó...amúgy tökéletes😄
megint ki tettek magukért :-D
Ja bocs...most nézem imdb-n....Snake eyes-t Ray Park játsza...akkor nem lesz gond a koreográfiával😊))...(õ volt Darth Maul)
Rise of the Cobra --- A kobra árnyéka
hát ismét csak gratulálni tudok !!!
KELLEMES ÜNNEPEKET MINDENKINEK !!
hát ismét csak gratulálni tudok !!!
KELLEMES ÜNNEPEKET MINDENKINEK !!
az utolsó képen,olyan mintha a csaj egy kis üveges kólát fogna a kezében <#eplus2>#eplus2>
Snake eyes kedvencem volt a rajzfilmbõl+a játékfigurában, mindig is nagy ninja voltam :-) a film pedig várós, persze nem a rendezõ végett :-p (jó múmia 1 ok)
Nekem nagyon tetszenek a képek.
darXideR: Az elsõ szereplõnek még a neve is Snake, míg maga a figura olyan, mint Ninja az MGS 2-bõl. :M
darXideR: Az elsõ szereplõnek még a neve is Snake, míg maga a figura olyan, mint Ninja az MGS 2-bõl. :M
Gaming is believing.
Crysis movie? 😊 nekem azonnal az jutott eszembe, így a képek alapján.