16
-
Tompi25 #16 Kedves Diablo1336 !
Kérdésedre a válasz:
http://gijoekep.extra.hu/index.php
Ajánlom figyelmedbe, persze minden más vendéget is szívesen látunk :) -
smaszi #15 Vagy a Dark Knight...:D -
smaszi #14 Kiskoromban szerettem én is most annyira nem érdekel, de ha megnézem, lehet, h. az lesz mint a Pan's Labyrinth-nál...elsőre WTF, végére meg OMG!!! -
torcipepe #13 asszem ez tetszeni fog -
CaptainRumi #12 hát szerinted én mit tudok tenni, mint beletörődök?
NEKED IS BOLDOG KARÁCSONYT !!! :D MOST MÉG TÉGED IS KEDVELLEK :P -
Loverman #11 nem kurvára mindegy mi az alcíme egyébként? tök mindegy hogy a fordítók másikat választottak a millió "wrath of the..., shadow of the... return of the..., rise of the..." semmitmondó alcímből -
diablo1336 #10 nincs vkinek eladó G.I. Joe figurája?:D sajnos nekem mind meghalt:D elég durva volt kiskoromban a képzeletem-pl: kölniesőxd vagy 4 db-ot szét mart :P -
cateran #9 Nem tudom mi bajod:D Csak abban hibáztak,hogy a Rise nem árnyékot jelent, a Cobra(Kobra) pedig jelen esetben nagy kezdőbetűvel írandó...amúgy tökéletes:D -
sandor8206 #8 megint ki tettek magukért :-D -
xido #7 Ja bocs...most nézem imdb-n....Snake eyes-t Ray Park játsza...akkor nem lesz gond a koreográfiával:)))...(ő volt Darth Maul) -
CaptainRumi #6 Rise of the Cobra --- A kobra árnyéka
hát ismét csak gratulálni tudok !!!
KELLEMES ÜNNEPEKET MINDENKINEK !! -
NSC #5 az utolsó képen,olyan mintha a csaj egy kis üveges kólát fogna a kezében -
sandor8206 #4 Snake eyes kedvencem volt a rajzfilmből+a játékfigurában, mindig is nagy ninja voltam :-) a film pedig várós, persze nem a rendező végett :-p (jó múmia 1 ok) -
#3 Nekem nagyon tetszenek a képek.
darXideR: Az első szereplőnek még a neve is Snake, míg maga a figura olyan, mint Ninja az MGS 2-ből. :M -
darXideR #2 Crysis movie? :) nekem azonnal az jutott eszembe, így a képek alapján. -
#1 rubint réka