Növekvő fenyegetést jelentenek a billentyűleütés-figyelők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valahogy így? <#idiota>#idiota>
A kutatók honnan a bánatból szerezték meg az adatokat? Csak nem õk terjesztették a keyloggert? Vagy fizettek talán az adatokért? Drága tanulmányt csinálhattak ebben az esetben. Esetleg a hasukra ütöttek, és meghasaltak pár számot, ahogy lenni szokott?
\"How can it be, that you cannot see, what they are doing with thee spending your time, living your life inside their machines there is one empty file, it is me\"
AVIRA - \"More than security.\"
de azért a truecrypt partición beizzítottam a keepass-t is, meg telepítettem böngészéshez a dropmyrights-ot, mostmár nem tud beépülni a rendszerkönyvtárakba a netrõl jött kéretlen progi. plussz még adblock és noscript mellett, azt hiszem kicsike az esélye, hogy még valami figyel, de azért nem árt biztosra menni.
a sysinternals autoruns alapján nem találtam a gépen illetéktelen progit, de azért biztos ami biztos alapon, kilõttem párat amit feleslegesnek véltem és a ccleanerben beállítottam, hogy minden tisztításkor törölje ki az automatikus indítás mappa teljes tartalmát.. xpy-ban kilõttem minden feleslegesnek vélt funkciót..
a következõ az lesz, hogy kiírom egy dvd-re a teljes oprendszert és minden indításkor beghostolom.. vajon most is figyelnek?
\"The voices are back... Excellent.\"
Hogy egy klasszikust idézzek:
Igen, nem az ellen nem véd!
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
\"How can it be, that you cannot see, what they are doing with thee spending your time, living your life inside their machines there is one empty file, it is me\"
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.