14
-
debut12 #14 http://www.youtube.com/watch?v=1QqUFopqVnU&feature=related
Valahogy így? -
cateran #13 Jól szájon is vágtam a húgom a múltkor...ülök a gép elött,erre odajön és elkezdi figyelni a billentyü leütéseimet....mire én:fene a keylogger fejedbe...durr 1 maflás.. -
willcox #12 Ismét egy gagyi bulvárhír, pár kérdést nyitva hagyva.
A kutatók honnan a bánatból szerezték meg az adatokat? Csak nem ők terjesztették a keyloggert? Vagy fizettek talán az adatokért? Drága tanulmányt csinálhattak ebben az esetben. Esetleg a hasukra ütöttek, és meghasaltak pár számot, ahogy lenni szokott? -
kartacs #11 Egérrel választasz a felkínált lehetőségek közül... ez a feleletek közötti válassztás. -
#10 Valószínű hogy azzal a szar KGB Keylogerrel lopkodják a kódokat ami telepítős, ráadásul az összes mai vírusirtó kiszúrja. -
waterman #9 az avg úgy gyakta le kérdés nélkül a kgb keylogger telepítőjét is, hogy csak úgy recsegett a winyó.. mellesleg ha van fenn egy tűzfal, ami inkább kérdez, akkor nem tud kimenni a kis mocsok program, hogy árulkodjon.
de azért a truecrypt partición beizzítottam a keepass-t is, meg telepítettem böngészéshez a dropmyrights-ot, mostmár nem tud beépülni a rendszerkönyvtárakba a netről jött kéretlen progi. plussz még adblock és noscript mellett, azt hiszem kicsike az esélye, hogy még valami figyel, de azért nem árt biztosra menni.
a sysinternals autoruns alapján nem találtam a gépen illetéktelen progit, de azért biztos ami biztos alapon, kilőttem párat amit feleslegesnek véltem és a ccleanerben beállítottam, hogy minden tisztításkor törölje ki az automatikus indítás mappa teljes tartalmát.. xpy-ban kilőttem minden feleslegesnek vélt funkciót..
a következő az lesz, hogy kiírom egy dvd-re a teljes oprendszert és minden indításkor beghostolom.. vajon most is figyelnek? -
#8 Amit szintén begépelsz, nem? Tehát azt ugyanúgy letárolják.
Hogy egy klasszikust idézzek:
Igen, nem az ellen nem véd! -
kartacs #7 Jobb helyeken ezért van felelet választós kódrészlet is a beléptetési folyamatban. -
#6 a tor ezt is kivédi -
#5 Akkor mit szólunk a cikkhez? Én nem igazán vagyok járatos az efféle programokban, de egy jelszót sima Ctrl+V-vel is be lehet illeszteni a megfelelő mezőbe. Azt kilesheti bárki. Ha pedig ennek ellenére is megszerzi a jelszót az ellen már az átlag user nem tud mit tenni. Max az életbevágóan fontos dolgait nem teregeti ki a hálón. Ugyanúgy, mint hogy az utcára sem ragasztom ki a privát telefonszámomat, vagy a bankszámlám számát. -
Zulu12 #4 Végülis tudom, hogy velem van a baj, hogy egy tudományos és informatikai hírmagazinban vmi "Ossian"-t kell halgatnom ami csak a mg-kat cseszi a gépemen ráadásul az ízlésem is rossz tudom. -
Zulu12 #3 Tsol : megkérdezhetném tőled, hogy minek linkelgetsz be ide ilyen hülye videókat na meg a másik cikkbe is? "http://www.sg.hu/cikkek/64690/elkeszult_az_elso_blu_ray_dvd_hibrid_lemez" Mond már meg létcci . -
#2 Fasza! De hogy jön ez a topic témájához? -
Tsol #1 ezt nézzétek meg: http://www.youtube.com/watch?v=uzZi9Htx4K0