Növekvő fenyegetést jelentenek a billentyűleütés-figyelők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://www.youtube.com/watch?v=1QqUFopqVnU&feature=related

Valahogy így? <#idiota>

Jól szájon is vágtam a húgom a múltkor...ülök a gép elött,erre odajön és elkezdi figyelni a billentyü leütéseimet....mire én:fene a keylogger fejedbe...durr 1 maflás..<#mf1><#banplz>
Ismét egy gagyi bulvárhír, pár kérdést nyitva hagyva.
A kutatók honnan a bánatból szerezték meg az adatokat? Csak nem õk terjesztették a keyloggert? Vagy fizettek talán az adatokért? Drága tanulmányt csinálhattak ebben az esetben. Esetleg a hasukra ütöttek, és meghasaltak pár számot, ahogy lenni szokott?
Egérrel választasz a felkínált lehetõségek közül... ez a feleletek közötti válassztás.

\"How can it be, that you cannot see, what they are doing with thee spending your time, living your life inside their machines there is one empty file, it is me\"

slime001
Valószínû hogy azzal a szar KGB Keylogerrel lopkodják a kódokat ami telepítõs, ráadásul az összes mai vírusirtó kiszúrja.

AVIRA - \"More than security.\"

az avg úgy gyakta le kérdés nélkül a kgb keylogger telepítõjét is, hogy csak úgy recsegett a winyó.. mellesleg ha van fenn egy tûzfal, ami inkább kérdez, akkor nem tud kimenni a kis mocsok program, hogy árulkodjon.
de azért a truecrypt partición beizzítottam a keepass-t is, meg telepítettem böngészéshez a dropmyrights-ot, mostmár nem tud beépülni a rendszerkönyvtárakba a netrõl jött kéretlen progi. plussz még adblock és noscript mellett, azt hiszem kicsike az esélye, hogy még valami figyel, de azért nem árt biztosra menni.
a sysinternals autoruns alapján nem találtam a gépen illetéktelen progit, de azért biztos ami biztos alapon, kilõttem párat amit feleslegesnek véltem és a ccleanerben beállítottam, hogy minden tisztításkor törölje ki az automatikus indítás mappa teljes tartalmát.. xpy-ban kilõttem minden feleslegesnek vélt funkciót..
a következõ az lesz, hogy kiírom egy dvd-re a teljes oprendszert és minden indításkor beghostolom.. vajon most is figyelnek?

\"The voices are back... Excellent.\"

Bith
Amit szintén begépelsz, nem? Tehát azt ugyanúgy letárolják.

Hogy egy klasszikust idézzek:
Igen, nem az ellen nem véd!

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Jobb helyeken ezért van felelet választós kódrészlet is a beléptetési folyamatban.

\"How can it be, that you cannot see, what they are doing with thee spending your time, living your life inside their machines there is one empty file, it is me\"

passatgt
a tor ezt is kivédi

B0nFire
Akkor mit szólunk a cikkhez? Én nem igazán vagyok járatos az efféle programokban, de egy jelszót sima Ctrl+V-vel is be lehet illeszteni a megfelelõ mezõbe. Azt kilesheti bárki. Ha pedig ennek ellenére is megszerzi a jelszót az ellen már az átlag user nem tud mit tenni. Max az életbevágóan fontos dolgait nem teregeti ki a hálón. Ugyanúgy, mint hogy az utcára sem ragasztom ki a privát telefonszámomat, vagy a bankszámlám számát.

A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.

Végülis tudom, hogy velem van a baj, hogy egy tudományos és informatikai hírmagazinban vmi "Ossian"-t kell halgatnom ami csak a mg-kat cseszi a gépemen ráadásul az ízlésem is rossz tudom.

Tsol : megkérdezhetném tõled, hogy minek linkelgetsz be ide ilyen hülye videókat na meg a másik cikkbe is? "http://www.sg.hu/cikkek/64690/elkeszult_az_elso_blu_ray_dvd_hibrid_lemez" Mond már meg létcci <#mf1>.

B0nFire
Fasza! De hogy jön ez a topic témájához? <#felkialtas>

A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.

ezt nézzétek meg: http://www.youtube.com/watch?v=uzZi9Htx4K0