9
Nokia 6120 probléma
-
#9 öregszik -.- -
#8 Nekem is van egy kis nokia problémám és bocs hogy ideírom, de a telefon topicja meghalt. 5220 Xpress Music-om van és az összes videó lejátszása akad. Még az alap videók is amik benne voltak. Esetleg szoft. frissítés segíthet? -
rezty5 #7 nem frissítem:SLeszedtem a szoftver updatert, írta h indítsam újra, újraindítottam aztán hiába indítom bejön egy kis ablak h alkalmazás indítása... azt 20 perce nem csinál semmit.juppi -
rezty5 #6 őőő. frissítem a szoftvert. Amúgy a pc suit azt írja ki h nem kompatibilis usb módon van csatlakoztatva -
#5 szoft. frissítés?? -
#4 amoda?-.-
/del -
#3 oda? -
#2 ide? -
rezty5 #1 Sziasztok!
Olyan problémám lenne hogy eddig nem volt semmi gond a 6120classicommal, de tegnap előtt óta pc suittal nem tudom használni. Felismeri a telón a fájlokat de nem tudom törölni másolni őket a gépre. Azt írja h nincs kapcsolat pedig az smseimet is felismeri. Nem értem mi a baja. Adatátvitellel megy de az nem az igazi. Leszedtem a pc suitot, újraraktam de semmi. Egyszer jó lett mikor kivettem a simkártyát azt vissza de utánna megint nem lehetett. Nem tud vki megoldást?
Köszi