Győzd le a képet!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
(Matuska Szilveszter)
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

bigapó:Amúgy szerintem még a tanknak a páncélzatán is át lõne 😊
The Matrix has you...
Kevlár mellény...
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

esélye sincs

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
http://i180.photobucket.com/albums/x82/wrestler28_bucket/Deception_Sub-Zero.jpg
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

+