Győzd le a képet!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én meg elveszem a monyódat<#eplus2>#eplus2>
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
de õ talán ..simán😊
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
rajta ez tuti nemfog...
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Ha hõfok mérés akkor Lord Kelvin a király.
lehet retteget de azért a spitfire letudta lönni 😄
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

A bajtársak majd megmentenek😊

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
esélytelen
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Hegeszt a Nap vazze(aki nem látja menjen szemészhez)
folyékony nitrogén
a kerekek alá😊
57mm légvédelmi gépágyú

hatástalaítom