Győzd le a képet!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ne sírjál mert kapsz egy nyakast!<#nyes>#nyes>
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
õk legyõznék<#eplus2>#eplus2>
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
/south park -nagyon gonoszak/
vadõr.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
A pontosság kedvéért.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
õ ezt nem hagyja ha felkel

A járda nem arra való, hogy összemázolják! Ez majd lesikálja! Csak egy kis risza kell. 😄

pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
ezt másnaposságra