Győzd le a képet!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bb sötétség
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
csak nehogy "elsötétítsék az eget"
(asszem így volt a szöveg Mátrix-ban)
"The trees move. Do you not see it?"

ezekkel megakadályozható
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
levizelem
õ sem a pisztoly ellen
\"Heroes never die. They just reload.\"
Ez üti a csajt is, a nyuszit is. Értelmezzétek kedvetek szerint.

Mind meg ették.
Megakad a torkodon azt kampec :\ (a másik kép amit raktam volna, az egy paraszt lett volna XD)
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
Aztán jönnek a messzi távoli rokonok és lenyúlják az admirálisi fizetést...
Majd jönnek a lázadók, és legyõzik õket 😄
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
Rettegd a birodalmi flottát!
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

Megfagysz!
bedobjuk aztán majd nem virgonckodik
Az öngyújtóval kezdõdött...
és ha rágyújtasz tankolás közben, az életed is drága lesz <#vigyor1>#vigyor1>
Mondjuk ennyi emberre kicsit kevés, de az áramszüntere akkoris megoldás!
Minden ugyanaz másképpen.
(jó tudom, hogy így nem teljesen fair, de tételezzük föl, hogy õ másik "kovács ügynök"Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
Nem minden a "drugs" körül forog.van itt még másis.
<#vigyor>#vigyor>
Minden ugyanaz másképpen.