58
-
#18 Én meg betiltanám azokat a kocsikat amikbe lehet lopott benzint/gázolajat tankolni, vagy egyáltalán amit el lehet lopni Sőt sztem túl sok a lopás bringa téren is... hát tessék akkor a lopható bringát is betiltanám... amúgy újra felteszem a kérdést, honnan a picsábol tudják, hogy linuxot szedek, meg steam-elek, vagy letöltőprogival 30szálon tolom a drivereket meg mindenféle ingyenes pdf-eket vagy tököm tudja miket... vagy mittudomén... -
Villanypásztor #17 "A RIAA bejelentette, hogy a jövőben nem indítanak újabb bírósági pereket azon magánszemélyek ellen, akiket illegális szoftverek terjesztésével vádolnak."
A RIAA eddig is szart az illegális szoftverekre, mivelhogy ők a zenekiadókat képviselik. -
FoodLFG #16 Ez igaz, de itt arról volt szó, hogy miért kell ilyen net valakinek.
Pl ha valahol két ember (család) is használja a netet és véletlenül mindketten beröffentik a gametrailers HD szekcióját, és még véletlenül egy kis letöltés is megy a háttérben (poresz), akkor azért kényelmesebb, ha van egy kis tartalék a rendszerben. Csak a wi-fi router bírja.. -
#15 Jah hogy ez lan internet... -
FoodLFG #14 http://www.digikabel.hu/Internet.html
plusz lefizette a feltöltésben a plusz 10mbitért a digikábeleseket. :P -
#13 az a jo az egészben, hogy olyan szolgáltatónál vagy, akik a többi szolgáltatóhoz képest loszarnyi helyen vannak.(lefedettség)
könnyű a megabitekkel villantani, amikor kurva kevés helyen érhető el ez a sávszél ilyen áron... -
#12 Lopja. -
#11 Hogy van neked 3500Ft-ért ilyen neted? :) -
Gamecube86 #10 Jé, én nem warezolok mégis ilyen netem van.
Nem is dolgozom neten, de 3500 ft-ért a hülyének is megéri.
Ha kell ott a sávszélesség. -
carlos05 #9 Szerintem nem az "átlag" letöltők lesznek lekapcsolva... hanem mondjuk aki havi 4-500gigát szed le. A többivel nemfognak folgalkozni mint ahogy eddig se foglalkoztak vele. Amugy meg nem érdeke annyira a szolgáltatónak h ne warezoljanak Nekik az a lényeg h fizessenek az emberek minnél többet -
#8 Én meg egyáltalán nem értek egyet vasziszdasszal ée veled se. Mert gondoljatok bele ma már lassan nem elég az 1Mbit mert ha egy videot akarsz megnézni a youtube-on (ott is vannak már HD videók) mennyi idő kell hogy lejöjjön vagy egy olyan oldal ami flash alapú és elég nagy ahoz is sok idő kell. Ezért nem értek egyet azzal, hogy 1Mbit fölött az ember csak letöltésre használja a netet. -
gosub #7 Szerintem vasziszdasznak van igaza, azért fizet az ember 1megabit fölé, hogy letöltsön. Egy honlap megjelenítésére/email pedig bőven elég, nem amiatt jelenik meg lassan mert kicsi a sávszél. Ha majd nálunk százával kapcsolják le az előfizető torrentezőket akkor szépen mindenki a legkisebb/legolcsóbb csomagra vált. Ha így fog menni elveszti a jelentőségét a sok megabit. Kivéve egy-két nagy sávszélt igénylő legális otthoni felhasználást. -
norphindel #6 Csak azt nem ertem, hogy mibol gondoljak egyesek hogyha nem warez letoltes akkor mar nem is kell savszel ??? weblapnezegetes ok, netradiozas, ok, email ezes ok, csak az nem ok hogyha otthonrol monnyuk tavolrol probalsz meg dolgozni, pl tavoli asztal kapcsolat, egyeb adatok fel letoltese, es ha nincs hozza eleg savszeled es nem stabil a net laggzol mint az allat, kesz orom a munkavegzes( gyakorlatilag lehetetlen hatekonyan dolgozni). nem azt mondom hogy 20/20 Mbit kell masodpercenkent, de nem is elegendo egy 1 Mbites net sem. Ezt is nezzetek, ha az otthoni felhasznalo igenyeit jellemzitek, persze ez nem az egysegsugaru felhasznalot erinti, de akkor is, egyre tobben dolgoznak otthonrol aaz emberek es gyakran nem eleg a legkisegg otthoni csomag erre a feladatra
Udv, es tovabbi kellemes napot -
tom235 #5 Persze, ennyi erővel blokkoljuk az egész internetet, és akkor tuti nem tud letölteni nem? ugyanmár. -
Gamecube86 #4 Végre kinyílt a csipás szemük.
Szerintem ez egy sokkal jobb megoldás mint az adófizetők pénzét perekre költeni.
Korábban valaki említette egy hasonló témáju hírnél hogy miért a 10 éves pistiével kell szívózni aki letöltött anyunak egy zenei cd-t.
Na most majd nem tölt le többet. -
vasziszdasz #3 Majd megjön a szolgáltatók esze is, ha mindenki visszamondja előfizetését és csak a legolcsóbbat választja. Netezésre, emailre nem kell sávszélesség. Ja és természetesen reklám és (nagyméretű) kép blokkolást, nehogymár a sávszélességet fogja. A sok hirdető meg szolgáltató majd akkor szopik igazán. -
sanner011 #2 Nem, sávszélesség-tizedelés. -
jeti00 #1 Győzelem? :D