A hullám /Die Welle/

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

89
Hatalmas film...jól bemutatja, hogy egy erõs közösség milyen összetartásra, fegyelemre és egymás mellett való kiállásra tud tanítani. Viszont a "hátulütõk" és mindig ott vannak úgy a "modell"-ben, mint a valóságban.

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

ruffirant
Hány ember innen Neumannos?Nálunk volt hogy elvittek osztályokat megnézni ezt a filmet.Elvileg mi is megyünk valamikor...

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

vmvr
nagyon jó film, mindenkinek ajánlani tudom. szerintem nagyon érdemes megnézni. am énis sulival láttam😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

laci 700
Mi is a sulival néztük... csak hát nem moziban😄 (.avi)
Szerintem is jó film lett! Elképesztõ hogy ez megtörtént.

gercse
Én a régebbi verziót láttam suliban, az sem volt rossz, valóban elgondolkodtató

Frosty01
tegnap ezt nézte az egyik évfolyam a suli aulájában <#smile>

practitioner of the forbidden arts of death

Bandee1987
Elõzõ héten néztem meg, sztem is nagyon jó.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

bujcsik555
lol, hova jársz? 😄

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

bujcsik555
ezt multhéten néztem moziba, sulibol a németesek ingyen mehettek megnézni. nagyon jo film sztem is, érdemes megnézni

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

kulabácsi
öröm azért azt hallani h iskolai programba bevesznek ilyen filmeket

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

slime001
Nagyon jó film. Mi a sulival mentünk el megnézni. Mindenkinek ajánlom!

AVIRA - \"More than security.\"

kulabácsi
ja és igaz történet alapján!!!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kulabácsi
nemrég néztem meg ezt a filmet, sztem nagyon jól bemutatja h mennyire lehet manipulálni az embereket egyik napról a másikra, és az egyre nagyobb tömeg milyen dolgokra is képes...érdemes megnézni sztem, elgondolkodtató!

kulabácsi
Egy átlagos gimnázium, egy átlagos osztály, itt a közelben, napjainkban. Egy projekthét keretében az osztálynak az autokrácia témáját kell feldolgoznia. Tanáruk, Rainer Wenger (Jürgen Vogel) úgy dönt, hogy valami teljességgel szokatlan, az átlagostól eltérõ dolgot csinál a projektbõl. Tanári megbízatását önhatalmúlag átalakítja, és különös kísérletbe kezd az osztállyal: azt akarja, hogy saját bõrükön tapasztalják meg az autokráciát - csak néhány napig. De ez a hét nagyon hosszú lesz mindazoknak, akik részt vesznek a kísérletben. És mindenki részt vesz. A diákok szokatlanul motiváltak. Azonban ami elsõ pillantásra új kezdetnek, újfajta szolidaritásnak és egyenlõségnek tûnik, szédületes gyorsasággal riasztó jelenségeket hoz felszínre. Wenger manipulációja lendületet kap, és õt magát is elsodorja. A csoport nyomást gyakorol a kívülállókra, egyes csoporttagok erõszakossá válnak, és van, akinek teljesen átalakul a személyisége. A kritikus hangokat elfojtják, az önként vállalt konformizmus diadalmaskodik. A Hullám - így nevezi magát a mozgalom - tagjai szeretnék átvenni az uralmat az iskola, sõt az egész város felett. Egyszóval: Wenger kísérlete "kiválóan" sikerül. És a tanár túlságosan késõn parancsol megállj!-t. Megvalósul a fordított pedagógiai rémálom: mindenki engedelmeskedik!

trailer

← ElőzőOldal 2 / 2