9
-
#9 Szerintem jó cucc lesz ez e. Kicsit Gears of War-os a harcrendszer és a tps nézet.
Most akkó a filmmel együtt jön ki? -
FlyingV #8 buta vagy :(:(:( -
#7 Neked mi bajod van? -
#6 Nem tűnik utsó darabnak ez.
Bár nem ide tartozik, de azért örülnék, ha az FN.hu -s hírek nem landolnának a postaládámba. -Nem kicsit baloldali ott a cikk szerkesztője, és ami méginkább aggasztó, hogy nem kis mértékben hazug: "Orbán rosszul döntött?" -Csak mert nem ül le hazugok mellé, és nem ül le egy köpönyegforgató, és a saját politikai nézeteit a sárba taposó nőszemély mellé, hogy aztán vagy 2/3 -s többséggel leszavazzák a javaslatait {az ilyen ügyekre mondta mindig anno a Matematika-Számítástechnika tanárom: "Gyere velem, én se megyek sehova!"}? Nézzük csak e 2 cikket, mindkettő az fn.hu -n van: "Lemaradt a vonatpótló buszokról az utasok egy része", "Javult a vasúti közlekedés"! -Sztem igen nagy a kontraszt a 2 szöveg közt
-És az utsó témához még ezt fűzném hozzá: csak mert készültem az ünnepre, hogy anyámat nevetni láthassam 24 -n, és elmentem olyasmiért a Tesco -ba Pesten a délelőttös munka után, aminek ő tutira örülni fog, gyalogolhattam tegnap 12 km -t az országút mentén Monorról a jéghideg esőben úgy fél 9 -től éjfélig (a 6+ kilós súllyal a bal vállamon), csak mert egyetlen vonat adatai se voltak feltüntetve a Kőbánya-Kispest állomás kb. 8 soros kijelzőjén, ami kelet felé ment volna, kivéve a Kunszentmiklós-Tass felé közlekedő (ami ugyebár dél felé közlekedik), és csak mert a Volánnak meg csak az számít, hogy Monorig hazajussanak az utasok. -
#5 Előre nem tűnik rossznak. -
xido #4 Ghost Recon hangulatban és kinézetben is jó volt...ha ez azt a szintet megüti-és a kinézetből sikerülhet is-,akkor nem lesz ez rossz..mást úgyse tudnék elképzelni erre a játékra,mint egy taktikai fps-t..csak ne legyen elbaromkodva az AI -
Mister #3 szép a kislány az elején :) -
#2 Nemtudom de nekem úgy tűnik mintha dolgoztak volna a játékon
egyébként az a fegyver a közepén engem a skynetre emlékeztet. Az a régi játék dos alá. -
Skeez #1 Mennyélőjjé!!