26
Magic World Online - MMORPG
-
Devid3000 #26 -summoner szerintem a legjobb ez kimaradt -
Devid3000 #25 Figyi en jatszok MWO-t es nekem tetszik es nagyon ritkan dob ki a szerver hetente max 1-2 es ha van bitcometetek es be vagytok jelentkezve a mcomet-re akkor ingyen kaptok platinumot vagyis amit igazi penzert lehet venni=pl.500 BC(bitcomet score) =50 platinum vagyis konnyu mondjuk csak 1 rossz van a MWO-ban az hogy egy kicsit nehezen megy a lvl de hat kinek mennyi turelme van .en 52 lvl vagyok (dynasty)partjan ha valaki jatszik es mondjuk kezdo irjon. -
#24 Nah figyeljetek... Szerintem ez egy gusztustalanul nagy MU online koppintás... "Warrior, Mage, Archer, SUMMONER"... WTF? A mu online season 4 -ben ugyeneze ka kasztok vannak. Az egyetlen kivétel, hogy mások a fajok nameg a MU-ban 2 kaszttal több van. Sőt, ahogy nézem tovább a vidit én egy MU~Tibia~Diablo2 ötvözet ugrik be rögtön.
MU = alapötlet
Tibia = mozgás rendszer
Diablo 2 = mozgás és támadási rendszer
Hát nemtom... Egy próbát megér, de nem jósolok neki sokat. -
#23 Nem az fps-ről van szó te igen okos, hanem a grafikáról. Ha fut a Crysis maxon 60 fps-el, az ugyanolyna, mintha Counter Strike-oznál 300 fps-el baszod, pedig az egyiknek durván jó a grafikája. Én erről beszéltem okoska. De azért köss csak belém, ha erre van szükséged. -
#22 Nem tudom hogy miről beszélsz. Próbálj már meg egy olyan gépen játszó embert lelőni akinek 5-10-re lemegy az fps-e. Hidd el úgy fog laggolni mintha torrentezne ezerrel.. -
#21 Semmi köze a grafikának a laggoláshoz, fogd már fel vaze! -
savior #20 a crysis semmivel sem kuld tobb adatot a tobbi gepnek, mint mondjuk ez a jatek. pedig mennyivel szebb. -
#19 ÁÁÁ! Csak több textúra, több adat, több packet küldés a szerver felé!
ÁÁÁ! Kicsit se fog laggolni emiatt! [De abban igazad van, hogy a gép is felelős ezért] -
Fbn Lx #18 ÁÁÁÁáááááÁÁÁÁÁ de gagyi. -
Kiado #17 Most olvastam leírásban, hogy van beépített BOT is, beállíthatod, hogy milyen szörnyeket akarsz farmolni, milyen itemet vegyen fel a bot stb. érdekesnek tűnik. -
#16 Nem attól laggol a játék, hogy szép grafikája van, annak semmi köze a laghoz, a megjelenítést a te géped végzi, a grafikától max szaggatni fog nem laggolni.
Én is befejeztem OFFot! -
#15 :DDDDDD
De az tényleg szebb :D
Meg abban láttam sárkányt :D
[lehet hogy a másikban is van, de ott nem láttam] :DDD
-
#14 Van topic-ja is itt SG-n. Bocs, befejeztem az offot! -
#13 Befolyásolható vagy! XDDD -
#12 hm az tényleg szebb. akkor azt nézem meg :D -
#11 De akkor már miért nem a Last Chaos-al játszatok? Az is ingyenes, és milliószor szebb. Ez egy nagy nulla... -
#10 Nekem tetszik. Letöltöm, és kipróbálom. :) -
#9 Rondának ronda! De MMO lévén legalább kevesebb lesz a lagg és szerverledobás! :) [Kevesebb adat küldése lévén] Tehát adnék neki egy esélyt! :P -
#8 csak ez MMORPG...
btw. +fav, este töltöm^^ -
Dobronski #7 Diablo 2 copy:D -
#6 Igen látom, de ilyen itemmal van benne amiért már fizetni kell.
De mind1 is, szerintem ronda, ahhoz képest, hogy tavalyi játék ("2007-2008 © Ingle Games Ltd. All rights reserved." gondolom ebből), ennyi. -
#5 hu ezt én kiprobálom -
#4 Hát nem tudom hogy vagy vele de az első dolog amit megláttam a honlapon az a "free to play" volt. -
#3 OMG, és ezért pénzt kérnek? -
bazze #2 iszonyat szar -
Kiado #1 Nos a játékról sokat nem tudok, de témát nem találtam, hátha valaki ismeri és meg tud osztani róla néhány infot.
Honlapcím: Magic World Online
Illetve egy videó magáról a játékról: MWO.