7
  • Frosty01
    +1
  • feamatar
    sokkal több csapat van, asszem olyan 11...
  • Inquisitor
    "Mindig imádtam a Square játékait,"
    Nos, minimum két banda csinálja a játékokat. Felváltva csinálták az FF játékokat, általában akinek az egyik csapat verziói jöttek be, azoknak pont a másik bandáé nem és fordítva.
    Most itt az FF XIII és az FF XIII versus. Nézd meg a trailereiket, totál más a világok hangulata, és a két csapat csinálja őket.
  • Celeborn
    Én xbox-on játszottam ezzel, és sajnos csalódtam benne. Mindig imádtam a Square játékait, de ez valahogy olyan szinten nem tudott megfogni... Pedig minden játékuk totál magával ragadt, ez meg... hát nem. Nem szeretek csalódni a nagy kedvencekben. Egyébként amit a cikkben is írnak, hogy a sztori rendben van, meg a grafika is frankó, ez igaz. De valami mégis nagyon hiányzik belőle. Vagy csak az zavar, hogy itt nem a szokásos módon irányítom a max. 3 emberemet, hanem szakaszok vannak. Ráadásul nekem kissé átláthatatlannak tűnik az egész irányítás.

Egyébként, esik a hó. :) csak, hogy valami vidámat mondjak. :)
  • gyuri12
    Néhány hétig a box eladásai sokkal jobbak voltak,mint a Ps3-é,de a karácsonyi szezonban a Ps3 is belehúzott,visszavette a vezetőhelyet.
  • nohea
    ...nem baj, hogy azóta már a PCs FF13 meg lett cáfolva? Nem baj, hogy épp nemrég cikkezett arról minden netes sajtó, hogy az X360 megelőzte a PS3at már Japánban is? ... Vagy most mivan már? Utána kéne mielőtt leírnak valamit.
  • SpecterMATWRZ
    Szeretlek Square-Enix <3