Újabb per a Nintendo Wii kapcsán
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy éve játszunk a wiivel az 5éves fiam is és még soha nem dobta el.Egyszer kapott egy kokit mikor a tenisznél tul közel állt hozzám.Szuper jó játék.
látjátok minek a drága lcd. képcsöves tévérõl az igazi bowling golyó is lepattanna, nemhogy a wii kontroller 😄
Törölt felhasználó
énekem mér 5 hónapja megvan nem szorítom erõsre csak lazára és nem esik le a napi kb 3 óra hossza alatt
Kivancsi lennek en is azert a korulmenyekre hogy hogyan is ment tonkre a TV. Masreszt hogy kicsit a Wii vasarlokat is szapuljam igy is olcso a Wii? Persze ide illik egy ilyen 😉.
Az meg már csak pláne hogy ha tudom hogy van ilyen gond akkor nem spórolok 300ft-ot. Elmegyek egy boltba és veszek rá szíjat (nem nintendo-sat), vagy bármit. Amivel megakadályozom ezt az egész baromságot. Csak logikusan kéne gondolkodni. Vessen magára aki bedobja a tv képernyõjét.
Szánalmas. Mit hisztizik. Csak veri a nyálát. Hülye P@csa. Ebbõl akar meggazdagodni, hogy majd kiderül hirtelen, hogy pereli a tv gyártóját is mert a képernyõ túl rugalmas anyagból volt és a wii kontroller gellert kapott rajta és fejbe nyomta az apukát aki most kómában fexik a kórházban.
Ja és persze a wii is meg a tv is segélybõl lett véve.
Szánalmas.
Ja és persze a wii is meg a tv is segélybõl lett véve.
Szánalmas.
Arról nem is beszélve, hogy az összes Wii játék figyelmeztet elindulás elõtt a kicsúszás veszélyeire. Meg nem a szíjánál fogva kell pörgetni a kontrollert 😄
Lehet azért lendítik meg annyira, mert azt hiszik, hogy bowlingozásnál a controller is olyan 10 kg körüli. <#nevetes1>#nevetes1>
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Idióta userek. Arra még nem jött rá senki, hogy nem IZOMBÓL kell belendíteni a kontrollert, hanem akár egy kecses, laza mozdulattal is útjára lehet indítani a megfelelõ utasítássorozatot a gép felé? Két éve van Wii-m, mégcsak ki sem csúszott soha a kezembõl, mert a wiimote-tal nem hadonászni kell. Csak ugye ezt fel kéne fogni Ámérikában, ami ugye nem erõsségük az emberkeéknek odaát, sõt, nem csak ott.....
...vágod?
http://www.youtube.com/watch?v=zIllRdSzSug
VIDEÓ! 😊
Nem tudom ez az az eset! De ez is Wii, Bowling, és LCD Fail! XD
Nem tudom ez az az eset! De ez is Wii, Bowling, és LCD Fail! XD
Biztos kartellt alkotott a Nintendo néhány tv gyártó céggel. Direkt rosszak azok a szíjak, hogy lehessen venni az új dobozt. XD
Egyébként szerintem csak a srác felhúzta magát a játékon, és egy cifra káromkodás mellett repült el a kontroller. Persze anyucinak nem mondhatta azt a kissrác, hogy bepöccentem. Láttam már "embereket" akiknél egy-egy játék miatt borult ki a bili...
Egyébként szerintem csak a srác felhúzta magát a játékon, és egy cifra káromkodás mellett repült el a kontroller. Persze anyucinak nem mondhatta azt a kissrác, hogy bepöccentem. Láttam már "embereket" akiknél egy-egy játék miatt borult ki a bili...
Ezt most komolyan kérdezted?
<#nyes>#nyes>
<#nyes>#nyes>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Fura, hogy csak tévék esnek áldozatul, emberek meg akváriumok soha.
MIért is csapkod valaki a tévé felé egy cuccal?
MIért is csapkod valaki a tévé felé egy cuccal?
Azért nem véletlen, hogy ennyi TV-t bedobtak már a wiimote-tal.
Valószínûleg csúszik az izzadságtól egy idõ után.
Valószínûleg csúszik az izzadságtól egy idõ után.
¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>
Kis kacsóddal azért fogni kell ám azt a controllert és nem a szíjnál fogva lóbálni....
Na de ez telleg n hulyeseg: Amikor a te 52 huvelykes HDTVd szarramenne, mert a Nintendo nem kepes normalis szijakat gyartani a lenditgetos kontrollerehez, akkor te nem lennel merges???<#conf>#conf>
De attol en is megyek perelni <#nezze>#nezze>. Meg asszem sztrajkolok is, me a telefonom SIM kartyaja megvagta az ujjamat! <#banplz>#banplz>
De attol en is megyek perelni <#nezze>#nezze>. Meg asszem sztrajkolok is, me a telefonom SIM kartyaja megvagta az ujjamat! <#banplz>#banplz>
Mondd, hogy nincs igazam :P http://www.hackthat.net/df/ddos/61410/index.hack
És az milyen veszélyes már amikor teniszezés közben eldobod az ütõt!
Erre nem gongolt még senki???
Be is perlem az összes teniszütõ gyártót!
Erre nem gongolt még senki???
Be is perlem az összes teniszütõ gyártót!
Errol az jut eszembe amikor egy ontodeben egy presgepre zuhanasgatlot epitettunk hogy meg biztonsagosabb legyen, mire a szaki aki rajta dolgozott megjegyezete hogy a legjobb az lenne ha kiontenenk az egesz prest betonnal mert akkor tuti nem serulne meg senki. Mondjuk dolgozni sem lehetne vele de a biztonsag mindenek elott.
Kivancsi lennek a Zwillinget hanyan perelik be mert elvagtak az ujjukat a kessel. Mert annak a hasznalatijaban nem tudom benne van e hogy bizony az vag.
Kivancsi lennek a Zwillinget hanyan perelik be mert elvagtak az ujjukat a kessel. Mert annak a hasznalatijaban nem tudom benne van e hogy bizony az vag.
arra még nem gondolt senki, hogy bekapcsolt wii ráz, ha bõségesen locsoljuk testnedveinkel( pl on-the-fly vizelet)? ebbe bele is lehet halni kérem!
Majd jön a "Wii hadonászós kontroller miatti károkozás" Panda a szószparkból, hogy mindenki-mindenkit pereljen be. A Nintendó meg csõdbe megy, a gyerekeknek meg nem lesz mivel játszani karácsonykor.
;DDD
;DDD
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ez is arról szól, hogy egy amerikai pénzt akar kicsikarni a saját hülyesége miatt mástól... Linkelhetnék pár képet/videót/rajzot, de úgyis ismeri mindenki 😊