A holló remake készülőben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem hiszem, hogy remake lesz. képregényrõl van szó, azt bérmikor lehet úgy folytatni, hogy jó legyen. sztorifüggõ. nem hiszem,hogy sorolni kéne a példákat😊
(a bb elõtt is volt reboot, általános a jelenség, nem feltétlenül kell hozzá kötni, fõleg nem negatív kicsengésû szóval, hiszen a bb sem majmolt.)
(a bb elõtt is volt reboot, általános a jelenség, nem feltétlenül kell hozzá kötni, fõleg nem negatív kicsengésû szóval, hiszen a bb sem majmolt.)
Remake,már megint. Felõlem megcisnálhatják, megnézem és eldöntöm milyen. Bár különösen nem izgat engem.Bár tagadhatatlan, hogy a Batman: Begins-t majmolja ez is.
Ami pedig a folytatásokat illeti, én vitába szállnék: A második rész, az Angyalok Városa szerintem van olyan jó mint a remek elsõ rész! Mert különbözik a világ is (elképesztõen nyomasztó és apokaliptikus) és mert új vonalon megy (szerelem helyett apa-fia szál, ami engem valamivel jobban megérintett). A borzalmasan gyenge és felesleges harmadikat pedig olyan negyedik követte, amirõl jobb nem beszélni.James O'Barr zsenijét szégyenítették meg vele. Valszeg a remakkel is ez lesz, de csodák történtek már a filmtörténelemben.
Ami pedig a folytatásokat illeti, én vitába szállnék: A második rész, az Angyalok Városa szerintem van olyan jó mint a remek elsõ rész! Mert különbözik a világ is (elképesztõen nyomasztó és apokaliptikus) és mert új vonalon megy (szerelem helyett apa-fia szál, ami engem valamivel jobban megérintett). A borzalmasan gyenge és felesleges harmadikat pedig olyan negyedik követte, amirõl jobb nem beszélni.James O'Barr zsenijét szégyenítették meg vele. Valszeg a remakkel is ez lesz, de csodák történtek már a filmtörténelemben.
Te vagy a legjobb példa erre😛
LOOOOL. Ja, mert évente 1 film készül és nem 350, melynek max 10-20%-a remake. Épp ez a baj, túl sok még mindig a saját ötlet és kevés könyvet, képregényt látunk megelevenedni a vásznon. Pedig igény, ld. bevételek, lenne rá.
(nem mellesleg mindig mosolygtat az efféle újszülött hozzáállás, ami a filmeseket teszi felelõssé, holott mivel a közönséget a folytatások, remake-ek és képregények érdeklik, naná, hogy azt fogják csinálni. milyen filmeket is láttál az elmúlt három hónapban?)
(nem mellesleg mindig mosolygtat az efféle újszülött hozzáállás, ami a filmeseket teszi felelõssé, holott mivel a közönséget a folytatások, remake-ek és képregények érdeklik, naná, hogy azt fogják csinálni. milyen filmeket is láttál az elmúlt három hónapban?)
LOOOL Ezek a rendezõk meg a filmesek semmi újat nem tudnak kitalálni, mert már csak azt látom az elmúlt években hogy: képregény adaptáció, remek, képregényadaptációfilm remekje (Hulk-ok). Tiszta loool. Semmi egyéb új ötletük nincs!!!! <#falbav>#falbav>
http://avp2010.b13.hu/
Nem értem hogy egy 14-15 éves filmbõl miért kell ríméket forgatni. Nem csak Lee halála miatt lett kultfilm. Majd jól el fogják baszni valami hülye tiniszarsággal, mert mostanában már csak ezt látni.
te valami nagyon életvidám csávó lehecc!
Szvsz, az eredeti film is szar volt. És mostmeg sorozat is lett belõle, az még rosszabb. A remake meg a legszarabb lesz valszeg.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
még az elsõ rész sem volt annyire sikeres , (és eléggé rétegfilm is szerintem) hogy még remake is kelljen belõle. vmelyik barom beindította ezt a hígfos remake lázat, aztán most minden sületlen remake-t forgat. röhejes.
Tisztazatlan hala?😊 Jo duma.
Vajon miert hal meg apa es fia is a film vialagaban? Ilyen veletlen nem hinnem, hogy van....
Vajon miert hal meg apa es fia is a film vialagaban? Ilyen veletlen nem hinnem, hogy van....
"De erre tart a társadalom is, nincs ész, nincs igény."
gondolom magad nem ide sorolod. csak egy tipp.
gondolom magad nem ide sorolod. csak egy tipp.
Nem értem. Ha valakinek tetszik, akkor nézze. Akinek nem, azok ne. Azért nem kevés új film is készül, csak hát a folytatások általában nagyobb port kavarnak, mert már van elõzményük, és valószínûleg rajongótáboruk.
Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community
Holló + feldolgozás= What the FUCK!!! Minek ezt feldolgozni. Úgy jó ahogy van.
Ház ez az! És ezt kajálják a népek. De erre tart a társadalom is, nincs ész, nincs igény.
franchise, remake, képregényfilm... önálló ötletek meg lassan már sehol... ha vannak is, a producerek, stúdiók nagyjai kíméletlenül, a vágóasztalra kerülve legyilkolják... welcome to hálivúd...