Alkonyat - Az új Harry Potter?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zoliii
Új Hold kritika :D
kb. annyira lehet ez is izgi, mint a 2012 film :D

http://www.indavideo.hu/video/ALKONYAT_VS_HARRY_POTTER :DDD
Hát... a cikken is jót szórakoztam, de neked is meg kéne vele próbálkoznod!

:)
szerintem azért HP, mert ebbõl is lesz vagy 7 rész (még jó, ha csak annyi ::))). bezzeg a Paolini abbahagyta? (biztos megpunnyadt az irószoftver...) na, nem fikázok tovább.
Még jóhogy, ilyen tinibaromság már eleve csak szar lehet.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Huh, ez jó hír, addig örülök, amíg Kristen nem fut be nagyon, mert ha kevesebben ismerik, kevesebben is indulnak ellenem az érte vívitt hõsszerelmes viadalban!

Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.

reménytelen
Ekkora szar címet adni egy cikknek... :)
ez a film 1 szaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

Gigabyte GA-X58A-UD9, Core™ i7-970, 12GB Kingston HyperX H2O DDR3, 2x1TB Western Digital HDD, GeForce GTX 570, Windows 7 Ultimate x64, Ubuntu 10, Samsung SyncMaster 225BW 22\"

hehe, az vicces lesz majd. a rémségek cirkuszát paul weitz fogja rendezni, míg az új holdat, ennek a folytatását chris weitz. hiába, no. az amerikai pite jól meglódította a testvérek karrierjét.
amúgy csak mondom Viktornak meg úgy mindenki másnak hogy az "új Harry Potter" már évek óta megvan, Darren Shan vámpírsorozatáról van szó. a film elvileg készülõben...

de azért kommenteltél mi? grat

qetuol
már maga a trailerje is ultrasz@r volt.

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

ezezez ez kegyetlen volt, köszönet érte :D

crushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrush

Magiszter
Amúgy szerintem azért írta hogy új Harry Potter, mert a fõszereplõ srác játszott a Harry Potter 4-ben... Szerintem max ennyi közös lehet a két mûben. Na meg az hogy elõbb volt papíron aztán vásznon.

szerintem sincs semmi a képeket, ami arra ingerelne, hogy megnézzem. Biztos tök jó, de ezért nem húzok cipõt.
A könyvet is brutálisan lehúzzák - érdemes elolvasni a kritikát, ilyen mûvelt alázást ritkán olvasni :)

http://konyves.blog.hu/2008/11/26/twilight_szerk

mrzed001
Na, ez már minõségibb, mint a múltkori. Mondtam, hogy aludj rá egyet.
A címbe azért még tettem volna jelzõt (utóérzés, trón várományos, valami), de így már elmegy.
Kedvet kaptam a film megnézéséhez.

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Blasta
Tiszta jó. A film 35-bõl csinált 70 millát és kipenderítik a rendezõt. Logikusssss

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Alattad valaki leírta, hogy milyen botrányosan rossz. Más valaki, hogy mennyire jó. 1-1. Veled és a kritikával 2-2. Biztos jön még pár vélemény, bár más kérdés, hogy sokan eleve meg sem nézik, mert már az elõzetestõl vagy a plakáttól rázta õket a hideg. Gondolom.
Nem tudom... én láttam a filmet és nagyon tetszett! Persze le lehet húzni ettõl még, de mi értelme, ha az embereknek tetszik? (ja, és nem nõ vagyok vagyok)

Ha nem olvastam volna el ki a cikk szerzõje, akkor is tudtam volna :D

Ps1,Ps2,Gamecube,pc: Core i7-920 / Gigabyte EX58-UD3R / Kingmax 2GB-1600mhz / Gigabyte HD4890 / Corsair CMPSU-650TXEU / Samsung 1000GB

már megint egy félrevezetõ cím... Tovább se olvastam...
Most jottem a mozibol. Ez a film nagyon legalja. Meg egy ertelmes parbeszedet sem sikerult belecsalniuk. Uristen de szar volt.

Norbi507
Most nem azért mondom mert ez Harry Potter, hanem mert a képek eléggé hasonlóak ahoz :D (pl: 3 kb 17 éves emberke, az 1iken fut 1 gyerek, a másik képen 2en ülnek és beszélgetnek látható mögöttük messze a szép táj, és van 2 kép amin valami fura dolgot csinálnak :D)
Még nem láttam ezt a filmet, de tuti megnézem majd valamikor!
Harry Potter-t láttam is olvastam is!
Szóval nem egy leehúzó hozzászolás ez :D
(ha ti nem láttok hasonlóságok a képek között akkor....mind1 fáradt vagyok :D)

\"Itt tavaszi-tekercs, hallasz?..\"

Én nem olvastam a könyvet/eddig/ és úgy láttam a filmet. És szerintem nagyon jó lett.
Mondjuk miért is lepõdök meg azon ha az sg valami jó féle filmet lehúz. És õk beszélnek a reklámkampányról? Õk meg a cikkeiket próbálják "eladni" jól csengõ nevekkel-címekkel. Röhej, na..
<#eljen><#taps><#worship><#hehe> ez az 1 comment felért viktor 5 cikkével...
Várom már, hogy újabb bugot építsenek bele az SG.hu programozók a Szekeres Viktor néven futó hírgenerátor-botba. Ha ez megtörténik, ilyen címeket is olvashatunk:
Fellõtték az ISS legújabb modulját - az új Harry Potter?
Hidegfúziós erõmû kísérleti jelleggel Japánban - az új Harry Potter?
Mozikban az új Harry Potter - az új Harry Potter?
Hol számít az, hogy mi helyett vetítették? A Terminátor 4 az új Wolverine? Egész egyszerûen az Alkonyat könyvpiacon elért sikerérõl van szó, bár a számokat nem ismerem, de gondolom jó messze van a HP-tõl. Ööö, remélem.
Nem értem, hogy SzV miért hozza fel mindig a Hp-t az alkonyat-os cikkeknél.
Mert talán nem érdekelne senkit?<#rolleyes><#rolleyes>
Bulvárszerü cím az sg-n?, még ilyet :D, csak ne vegyék szó szerint :)

És most akkor hol jön képbe a HP??
Értem én, hogy elvileg "ahelyett" vetítették, de a cím akkor is megtévesztõ..
Bulvár-szerû..
Romantikus? Inkább nyálas. Nem kicsit, nagyon.<#falbav>
Thriller? hahaha. <#wilting><#banplz>