39
-
#39 Új Hold kritika :D
kb. annyira lehet ez is izgi, mint a 2012 film :D -
joghurt torta #38 http://www.indavideo.hu/video/ALKONYAT_VS_HARRY_POTTER :DDD -
Bounti #37 Hát... a cikken is jót szórakoztam, de neked is meg kéne vele próbálkoznod!
:) -
galedki #36 szerintem azért HP, mert ebből is lesz vagy 7 rész (még jó, ha csak annyi ::))). bezzeg a Paolini abbahagyta? (biztos megpunnyadt az irószoftver...) na, nem fikázok tovább. -
vasziszdasz #35 Még jóhogy, ilyen tinibaromság már eleve csak szar lehet. -
Kurt97 #34 Huh, ez jó hír, addig örülök, amíg Kristen nem fut be nagyon, mert ha kevesebben ismerik, kevesebben is indulnak ellenem az érte vívitt hősszerelmes viadalban! -
#33 A csöves elemzése a Twilightról -
snorbi #32 Ekkora szar címet adni egy cikknek... :) -
X3no #31 ez a film 1 szaaaaaaaaaaaaaaaaaaar -
winnie #30 hehe, az vicces lesz majd. a rémségek cirkuszát paul weitz fogja rendezni, míg az új holdat, ennek a folytatását chris weitz. hiába, no. az amerikai pite jól meglódította a testvérek karrierjét. -
Loverman #29 amúgy csak mondom Viktornak meg úgy mindenki másnak hogy az "új Harry Potter" már évek óta megvan, Darren Shan vámpírsorozatáról van szó. a film elvileg készülőben... -
Loverman #28 de azért kommenteltél mi? grat -
#27 már maga a trailerje is ultrasz@r volt. -
Lavigne #26 ezezez ez kegyetlen volt, köszönet érte :D -
#25 Amúgy szerintem azért írta hogy új Harry Potter, mert a főszereplő srác játszott a Harry Potter 4-ben... Szerintem max ennyi közös lehet a két műben. Na meg az hogy előbb volt papíron aztán vásznon. -
IrkaBirka #24 szerintem sincs semmi a képeket, ami arra ingerelne, hogy megnézzem. Biztos tök jó, de ezért nem húzok cipőt. -
Cat #23 A könyvet is brutálisan lehúzzák - érdemes elolvasni a kritikát, ilyen művelt alázást ritkán olvasni :)
http://konyves.blog.hu/2008/11/26/twilight_szerk -
#22 Na, ez már minőségibb, mint a múltkori. Mondtam, hogy aludj rá egyet.
A címbe azért még tettem volna jelzőt (utóérzés, trón várományos, valami), de így már elmegy.
Kedvet kaptam a film megnézéséhez. -
#21 Tiszta jó. A film 35-ből csinált 70 millát és kipenderítik a rendezőt. Logikusssss -
kalapos01 #20 Alattad valaki leírta, hogy milyen botrányosan rossz. Más valaki, hogy mennyire jó. 1-1. Veled és a kritikával 2-2. Biztos jön még pár vélemény, bár más kérdés, hogy sokan eleve meg sem nézik, mert már az előzetestől vagy a plakáttól rázta őket a hideg. Gondolom. -
sbuci #19 Nem tudom... én láttam a filmet és nagyon tetszett! Persze le lehet húzni ettől még, de mi értelme, ha az embereknek tetszik? (ja, és nem nő vagyok vagyok) -
Gamecube86 #18 Ha nem olvastam volna el ki a cikk szerzője, akkor is tudtam volna :D -
Adamul #16 már megint egy félrevezető cím... Tovább se olvastam... -
moRtiZ #13 Most jottem a mozibol. Ez a film nagyon legalja. Meg egy ertelmes parbeszedet sem sikerult belecsalniuk. Uristen de szar volt. -
#12 Most nem azért mondom mert ez Harry Potter, hanem mert a képek eléggé hasonlóak ahoz :D (pl: 3 kb 17 éves emberke, az 1iken fut 1 gyerek, a másik képen 2en ülnek és beszélgetnek látható mögöttük messze a szép táj, és van 2 kép amin valami fura dolgot csinálnak :D)
Még nem láttam ezt a filmet, de tuti megnézem majd valamikor!
Harry Potter-t láttam is olvastam is!
Szóval nem egy leehúzó hozzászolás ez :D
(ha ti nem láttok hasonlóságok a képek között akkor....mind1 fáradt vagyok :D)
-
jahola #11 Én nem olvastam a könyvet/eddig/ és úgy láttam a filmet. És szerintem nagyon jó lett.
Mondjuk miért is lepődök meg azon ha az sg valami jó féle filmet lehúz. És ők beszélnek a reklámkampányról? Ők meg a cikkeiket próbálják "eladni" jól csengő nevekkel-címekkel. Röhej, na.. -
cateran #10 ez az 1 comment felért viktor 5 cikkével... -
05lampard #7 Várom már, hogy újabb bugot építsenek bele az SG.hu programozók a Szekeres Viktor néven futó hírgenerátor-botba. Ha ez megtörténik, ilyen címeket is olvashatunk:
Fellőtték az ISS legújabb modulját - az új Harry Potter?
Hidegfúziós erőmű kísérleti jelleggel Japánban - az új Harry Potter?
Mozikban az új Harry Potter - az új Harry Potter? -
kalapos01 #6 Hol számít az, hogy mi helyett vetítették? A Terminátor 4 az új Wolverine? Egész egyszerűen az Alkonyat könyvpiacon elért sikeréről van szó, bár a számokat nem ismerem, de gondolom jó messze van a HP-től. Ööö, remélem. -
sugarman #5 Nem értem, hogy SzV miért hozza fel mindig a Hp-t az alkonyat-os cikkeknél.
Mert talán nem érdekelne senkit? -
lee56 #4 Bulvárszerü cím az sg-n?, még ilyet :D, csak ne vegyék szó szerint :) -
Skeez #2 És most akkor hol jön képbe a HP??
Értem én, hogy elvileg "ahelyett" vetítették, de a cím akkor is megtévesztő..
Bulvár-szerű.. -
Gundark1234 #1 Romantikus? Inkább nyálas. Nem kicsit, nagyon.
Thriller? hahaha.