Jack Lemmon & Walter Matthau

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Õk voltak a legnagyobbak. Nagyon szeretem a filmjeiket, ha megy a tévében, mindig megnézem.

Nyugodjanak békében!

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

Willi Betz
<#sir>

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Willi Betz
😄

adeex7
örök beszt mindkét szinész,sose felejtem el amit Matthau alakított a denisz a komiszban...

XxTyl3rxX
nem leugattalak, és csak a díjakat irtam le! de akk vegyük úgy h kiegészítetem....

amúgy az imdb linked tökéletes erre a célra, és nem is kell nagy angol tudás, az oscar szót ha megtalálod az már elég! 😄

és én itt be is fejeztem a csatát! 😄 <#vigyor0>

Welcome to a World without rules!!!!

Azt olvastam róluk hogy tényleg nagyon jó barátok voltak és Matthau halála nagyonmegérintette õt és valószínûleg ez is szerepet játszott abban hogy egy évvel késöbb õ is meghalt.
agyon jószínészek voltak.Az összes közös filmjüket láttam.

Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás

Vaxi
de vegye csak fel...
ha ennyire okos, akkor írja úgy, hogy "nem jól tudod, itt a helyes információ"
Valószínû, hogy nem kútfejbõl írtad a hsz-t, ergo másoltad valahonnan, így nem a te hibád, hogy nem volt jó az adat. Pláne ha wikirõl írtad...
Tehát nem kell habzó szájjal lehülyézni a másikat azonnal XxTyl3rxX. 😊

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Willi Betz
Itt még van Matthau-ról pár infó,de angol szintén:S

Willi Betz
Ezt a hozzászólást ne vedd fel! Felbaszták az agyam elötte. De a Wikipedia egyszerûen nem ír róluk szinte semmit. Angolul meg nem tudok:/

Amiket gyermekkoromban láttam tõlük elõször, a Szomszéd nõje-filmek voltak.
Már akkor szétröhögtem magam, így ismertem meg õket. 😊
A Furcsa pár is nagyon bejött meg a Tengerre tata, Matthau egyéni filmjei között is akad jó pár mulatságos. 😊

A Wikipedia-val csak annyi gond van, hogy nem egy csapat bõvíti, hanem bárki beleírhat, így sajnos fasságokkal is tele van.

Willi Betz
Akkor nézd meg a Wiki-t onnan írtam. De én a legismertebb filmjüket írtam le amiben ketten szerepeltek. Nem pedig azt amiben külön-külön szerepeltek. Leszel szíves nem leugatni! Köszönöm!

XxTyl3rxX
kicsit hiányos a tudásod...<#levele>
Jack-et 8x jelölték oscar-díjra, ebbõl kettõt meg is kapott( Mister Roberts, Save the Tiger)!
Legismertebb filmje pedig a Van aki forrón szereti, ugyancsak oscar-díjas film, melyben Marilyn Monroe-val és Tony Curtissel játszott!

Walter Matthau-t pedig 3x jelölték oscarra, melybõl egyet kapott meg(The Fortune Cookie)! 8x pedig Golden Globera....

(ha már topikot nyitsz, akk nézz utána az infoknak és ne irj hülyeséget....)

Welcome to a World without rules!!!!

Roger6
Én nagyon szerettem õket, kiváló páros volt! Minden tiszteletem az övüké.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Willi Betz
Hát mindenhol barátok voltak ez tény. De szerintem ez az életben sem volt másképp.

Sephi
Imadtam oket! Csak az volt az egyetlen problema, hogy mindehol ugyanazt a szerepet jatszottak, csak mas nevuk volt.

De ez nem mindig problema volt.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Willi Betz
Mint azt néhányan tudjátok mindketten meghaltak már sajnos. De nagyon sok filmben szerepeltek együtt. A szomszéd nõje mindig zöldebb vagy ennek a második része talán ismerõs mindenki számára.
Walter Matthau-t(1920-2000) kétszer jelölték Oscar díjra,egyszer pedig Golden Globe-ra.
Jack Lemmon-t(1925-2001) egyszer jelölték Oscarra. Legismertebb szerepük a Furcsa pár 1,2 volt.
Természetesen külön-külön is szerepeltek rengeteg filmben.
Walter Matthau (wiki)
Jack Lemmon (wiki)

Szóval aki szerette ezt a két színész és még szereti is õket,annak itt a helye😊