Terminator Salvation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csak egy szines paca az egész ha jobb gombot nyomok akkor látom a célkeresztet de mást nem
Evin
Mert azzal mi volt?

Egy GRAW hosszúságú játék lett volna korrekt.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

elképzelhetõ hogy ugyan az lesz vele a bajom mint a Wanted-al ?
Prince23
Wanted után mit vártok???
leheta Bionic is ilyen lesz, mivel az is GRIN. Jó gémeket csinálnak jelenleg, csak aza gond, hogy rövídek sajna😞

vixo
4óra alatt ki lehet végezni a gammát,pffff.....
Hát jobbra számítottam,de ezek után inkább kihagyom,gametrailers.com értékelése 4.3,eehhh,kéx vicc lett ez a játék.

Prince23
Shep
Hát az annyira nem fogott meg az alapján a video alapján amit láttam de majd meglátjuk. Mondjuk a boxosok demos összegzései alapján nem sok jóra számítok.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

balee4
sõt a Bionic Commando-t is õk készítik...😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Shep
Hát én is azért írtam ,hogy még meglátom. Szar Grinesek nem képesek normális hosszúságú játékot csinálni, a Wanted is 2,5 óra. Hát majdnem a film hosszabb volt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

balee4
egy ilyen rövid játékért én nem adnék ki 8k-t

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Evin
Ez igen fontos kérdés. Nem akarok a játékon ülni, ha közben fordíthatnám is.
De ha magyar lesz, akkor elkezdem a BGE-t.

Shep
Most nézem The Rock-os játék, hát nem néz ki egy Wheelman-nek, mondjuk az ára is ezt sugallja. Persze ettõl még lehet, hogy jó lesz.

Shep
Hát így azért már jobb, mint 10+-ért 3 óra. Na majd meglátom, lehet inkább tartogatom a Batman-re a pénzt.

Prince23
Wantednél egy sg-s kollega elintézte seperc alatt, és igen igényes munkára sikeredett.

balee4

grebber
Magyar felirattal??? Mert júniusig ezt a max 4 órás gamet le lehet fordítani oda vissza 2x is <#eplus2>

Next PC upgrade: 2022

Shep
Ára mennyi lesz?

vandyke
Sziasztok!
Mostanáig nem volt biztos, de az utolsó pillanatban megkaptuk a magyarországi forgalmazási jogokat, így most már hivatalosan is belejelenthetem, hogy 2009. június 4-én a filmmel egy idõben megjelenik a játék is.

Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php

Evin
Megvolt.
Ok, így gondoltam.

Prince23
Razor...

Shep
Akkor a hiba nálad van, töröld az elõzményeket, mert gondolom cachebõl tölti be az oldalt.

Evin
Nem. A kép széle, még mindig fekete. Nem látok különbséget az elsõ képhez képest sem.

Shep
így gondoltad?

Evin
Megpróbálok pontosítani: a kép szélén végigfutó full fekete háttért, szerintem át lehetne kékíteni a banner kékjére. Nevezetesen erre az RGB kódra: #E1EBF3

Shep
Úgy nekem is jobban tetszik. 😊 Csak hát teljesen más a szerkesztõben, meg mikor ide berakom, mert itt már ugye az oldal színei is befolyásolnak. Na majd eldöntitek mit akartok 😊

Jöhetne a game is am a 70. kommente a banner kafább!
Shep
ÁÁÁÁ

Shep

Shep
De milyen kékre gondolsz?

Evin
A széle-háttér.

Shep
Mármint a tejminátor mögötti részre gondolsz? ?

Evin
A háttér mondjuk mehetne kékbe.

Shep
Összedobtam egy bannert, sajnos nem találtam igazán jó képeket a játékból így ilyen lett.

A nagy nap! Ma már lehetne!
Shep
Hát ezek közül a Call of Juarez, Batman ami igazán jónak ígérkezik a többi meg majd kiderül.

grebber
És még hol van a többi nagy név ez csak a kezdet!

huh elvileg héten prototype is lesz! hurrrááááááááááá
balee4
a Call of Juarez 2-t én ezek közül tervezem megvenni, sztem az viszonylag hosszú lesz.

impozáns lista 😄
grebber
Damnation,Prototype, Ghostbusters: The Video Game,Call of Juarez: Bound in Blood,Street Fighter IV,Bionic Commando,Red Faction Gerilla,Batman: Arkham Asylum,Dark Void nagyhirtelen ezek vannak.De lesz ezeknél sokkal több geme idén és remélem nem 3-4 órásak 😄

az bebaszik mer a wanted nekem csak egy szines paca csak célkeresztet tünik fel néha
Shep
Hát akkor azt hiszem mégsem veszem meg. Mi lesz még az idén ami akció és várhatóan nem 3 óra játékidõ?

Shep
Ne már, hogy ez is ilyen pillanat játék, nem igaz, hogy nem bírnak legalább 6-8 órát elkészíteni.

Hát mentem benne egy keveset tegnap.A játékmenet teljesen Gears of War,fedezékbe bújós,onnan kilövöldözõs téma.Ezt eddig megszakitotta egyszer egy jármûves lövöldözés.Dark Sectorhoz szerintem nem sok köze van,hacsak nem annyi hogy ez is külsõ nézetes akcio...
Grafika szerintem a kornak megfelelõ,helyenként kifejezetten szép.
Az biztos hogy 360-on rengeteget tölt a lemezrõl.Vinyóra másolva némileg javul.De a legnagyobb baj hogy ez a töltési procedúra minden meghalás után lejátszódik.Tehát ha meghalunk,akkor is töltöget egy jó idõt hogy az elõzõ checkpointra visszarakjon.
Szerintem fedezékbe nagyon sok helyen lehet bújni,eddig azzal gondom nem volt.
Társakkal nekem pont az volt eddig a bajom,hogy örökké elõrerohannak.Én néha szeretek körbenézni ,kicsit lelassitani,de ezek ott hagynak azt utána csak keresgélhetem merre mentek a város romjai között.
A fegyverhangok tényleg nem túl acélosak,viszont a zenék nagyon jók,a Terminátor filmek témái vagy ahhoz hasonlok gyakran szólalnak meg.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

balee4
akkor kb olyan Wanted szintû a játékidõ, ha jól tudom ezt is a Grin fejlesztette, sztem a graf motor is ugyanaz, szal a gépigénnyel nem lesz gond.

grebber
Valaki Xbox 360-as verziót kipróbálta már?
Komolyan mondom roszzabb az xbox 360 warez mint a pc-s kb a gamerõl 0 szó esik csak milyen flash hogy hanyas firmware ilyen olyan amolyan azt gamerõl 0 szó esik.
Ennyit sikerül kihaszlásznom a firmware/flash zagyvaságokból:

"Ha valaki játszott a Dark Sectorral annak ismerõs lessz ez a game mert szintee ugyan az!De kiba..ott jó lett"

"Nem valami tartalmas game, csak megyünk és lövünk (gears of war beütéssel)!"

"Néhol iszonyat szép gyönyörû effektek vannak benne,de néhol igen elnagyolt"

"Az elsõ két küldetés 37 percig tartott. Ebbõl az idõbõl 15 perc LOADING, majd 12 perc átvezetõ muvi' volt. A csapattársak és a felszedhetõ fegyverek körvonalai "világítanak" mint a left for a dead-ben. A fegyverek puttyognak, a hangjuk iszonyat halk, a gránátrobbanás szégyen. A segítõtársak - ha nem mozdulsz - egy helyben állva lesik a naplementét. Fedezékbe ott és akkor lehet vonulni - ahol a gép "megengedi" akármelyik fal vagy kocsironcs mögé nem lehet csak úgy elbújni. Ugrás, vetõdés nincs, helyette van "fedezékbe csúszás".

A zene nagyon bejött, igazi terminator muzax, a látvány szép a grafika részletes. Van a játékban koperativ mód is.

Összességében nem egy GOW, de az 50 cent idétlenségnél jobb lett."

"3és fél óra alatt végigjátszottam, pedig nem vagyok nagy játékos!
Nagyon rövid, ettõl függetlenül élvezetes, de csak úgy ha szereti a játékos a Terminátor univerzumot!"

Na akkor ez is jól sikerült újabb 10 ezer ft-ot elkérnek a népektõl 3-és fél óráért!

Sztem Simsre senki nem számított!!! Nagyon durva hogy ilyen hamar ittvan!
a sims is úgy jött mint Derült égbõl Polly
hátha bizzunk benne
hátha holnap lessz már😊
balee4
azt lehet tudni, ki lesz a Mo-i forgalmazó?