A BSA üdvözli a HENT bejelentést

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És mi köze az exportnak a hazai 42 vs. 32 %-os illegális felhasználásnak? <#vigyor2>
Vorpal
Hát te nem tudod? Balázs Palit veszik mint a cukrot Amerikában.
Irakban erre házasodnak - megy a levegõbe lövöldözés.
Export érted - export.

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Hehh mióta 1 megvásárolt,csili-vili gyári dvd filmen azt kellett bámulnom,hogy "ne lopj! a lopás bûn!"azóta csak letöltök...és közben gondolkodom,ki volt az agyhalott barom,aki rárakatta? Illetve hogy vajh mennyit kereshet? Mert ha 0-nál többet, akkor túl van fizetve..😛
Ha mindíg csak letöltessz és soha nem veszel semmi zenét, filmet, játékot, akkor jársz el a leghelyesebben, ekkor tehetsz legtöbbet a kalózkodás, a hamisítás ellen.

TE SE VEGYÉL SOHA FILMET, ZENÉT, NEHOGY A PÉNZED ROSSZ KEZEKBE JUSSON.

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

egy kicsit én is számolgattam (ha nem jól, majd egy matekos kijavít).
a 42%-os illegális szoftverhasználat 25mrd Ft bevételkiesést okoz. ezt szeretnék 32%-ra (arányosan az 19mrd Ft) csökkenteni. ez kb 6mrd Ft bevételtöbbletet jelent. ebbõl a pénzbõl ha 1100 embernek adunk fizetést (vagyis a szoftvercég 0%-os haszonkulccsal dolgozik) akkor 454e Ft jut fejenként. ebbõl a cég még kifizeti az adókat/járulékokat (nem tudom, mennyi az), így a dolgozónak marad nagyjából 300e bruttó (ennyit keresnek a szoftverfejlesztõk?).
már csak az nem világos nekem sem, hogyan lesz ebbõl 55mrd-os "gazdasági teljesítmény)... az 1100 ember termeli meg? de kinek adnak el ekkora értékben szoftvereket, ha a piac csak 6mrd Ft-tal bõvült?

mellesleg konkrétan az üzleti (céges) szoftverekrõl van szó, tehát a vevõ cégeknek ki kellene gazdálkodniuk azt a 6mrd Ft-ot. és vajon hogyan gazdálkodnák ki? mondjuk elbocsátanának 2200 embert..? (és ugrott az utánuk befizetett adó és járulék)
de hát én hülye vagyok én ehhez... <#zavart2>
Sanyix
na ez se fog érdekelni engem, én nem hamisítok szoftvert. Én csak másolok meg letöltök. Ha azt akarják rá is írom a lemezre hogy warez. Azután hogy megnézik hogy írható lemezen van, nincs doboza, ki az a hülye aki szerint hamisítvány? Hiszen a hamisítvány az eredeti lehetõ legjobb lemásolást jelenti 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Vorpal
Nekem is van egy bejelentésem BSA nak : A.N.Y.Á.D

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

😄DD nekem is az ugrott be..😄
nogyan lesz a 25 milliárd forintos árbevételkiesés (aminek csak egy része a magyarországon lecsapódó nyereség, mondjuk legyen 5 milliárd?), kb 1 negyedébõl (10% csökkenés a 42%-ról) = 1100 munkahely ~ 55 milliárd Ft "gazdasági telejsítés" ~ 13 milliárd Ft adóbevétel?????
az egyész BSA nevetséges marketing!
és egytértek az elõttem szólóval is!!!
Vajon miert gondoljak folyton, hogy attol, hogy valaki warezban megszerez valamit, akkor azert fizetne is? Ha annak a cegnek nincs akkor tokeje, hogy megvegye a szoftvereket, megis hogyan tudna kifizetni? Nem mellesleg az ingyenes alternativakat miert nem emlitik meg soha?
MrPrise
"Meggyõzõdésünk, hogy a mai világ gyorsan változó körülményei között a biztonság mindennél fontosabb értékké válik, ezt pedig illegálisan letöltött vagy saját géprõl átmásolgatott szoftverekkel nem lehet megteremteni."
De lehet, csak érteni kell hozzá. ;-)
Jó a neve a testületnek. Így a hentelés kifejezés fog kapni némi mellékízt ;-)