Megvan a Transformers 2-előzetes premierje

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Fallen lesz benne, hidd el. Olvass utána, nem véletlenül van nagybetûvel a címben, mivel ez a neve. Nem Megatronékra utal a "fallen".
Beast Machine
ÓÓ, nehogy azt hidd, hogy a BUkottat ezek berakják a sztoriba, az túl G1-hû lenne. Neem, itt sztem Megsrõl lesz szó, õ a "Fallen" (ami egyes számban értendõ, nem többesben), és már ki-kikerült képek, hogy pl. SOundwave hogy erõszakolták meg a designerek. Édes Prímuszom, miért nem lövi le végre vki Bélyt?

...vágod?

A "The Fallen" egyetlen Transformer neve. Így még érdekesebb lesz a magyar cím. 😊

"kapunk egy újabb történetet és színészi alakítást nélkülözõ cgi borzalmat"
Szerintem pl. Shia LeBeouf és John Turturro nagyon jót alakítottak a filmben, a CGI meg egyszerûen fenomenális volt. Akinek ennél több színészi alakítás kell ne sci-fi-t nézzen.
Én azon sem lepõdnék meg ha Transformers 2: a boszzú lenne a címe.
Megannyi hikomat magyar cím ferdítés után....

Ps1,Ps2,Gamecube,pc: Core i7-920 / Gigabyte EX58-UD3R / Kingmax 2GB-1600mhz / Gigabyte HD4890 / Corsair CMPSU-650TXEU / Samsung 1000GB

"szükségtelen a beetetésre sok dollárt elkölteni."
sok dollár az mennyi? 10-20 körül? 😄
Ha ez a film is egy tech-demo lesz, akkor is megnézem, kétszer. 😄
Tudom, hogy kocka dolog, de csak azért örülök, hogy emberek vannak a filmben, mert így látni, ahogy a CGI árnyéka milyen a valós tárgyakon...

muhaha
Én nem attól félek, hogy rosszul lesz lefordítva a cím, hanem, hogy kapunk egy újabb történetet és színészi alakítást nélkülözõ cgi borzalmat.
Victor1103
Szerintem is Bukottak bosszúja lenne az ideális de az én tippem olyasmi hogy Az álcák visszavágnak ismerve a tehetséges magyar fordítóbrigádokat: (

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Alakváltok 2 : Megatron vissza tér 😄 de a Bukotak busszúja jobban hangzik 😄 (olyan mintha egy suliba a tanáron bosszút állnának 😄 )
bonyolult lesz magyar címet rittyenteni alá... 😄
Bay...