Újabb bosszantó bemutatóhalasztások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak a Star Trek maradjon! Minden mást tologathatnak😊
Az elsõ Szállító film nagyon jó volt.
A 2. rész viszont nagyon rossz volt. Akkor majdnem befostam a röhögéstõl, mikor átugratott az egyik épületrõl a másikra két emelet közé😄, de voltak még hasonló ostobaságok benne.
Még nem láttam a 3. részt.
Megnéztem IMDB-n, de abból csak nagyon nehezen tudok következtetni arra, hogy milyen lehet a film. 1.rész 6.5, 2.rész 6.1(nálam ez 4) 3.rész 6.5.
Majd megnézem és eldöntöm.
A 2. rész viszont nagyon rossz volt. Akkor majdnem befostam a röhögéstõl, mikor átugratott az egyik épületrõl a másikra két emelet közé😄, de voltak még hasonló ostobaságok benne.
Még nem láttam a 3. részt.
Megnéztem IMDB-n, de abból csak nagyon nehezen tudok következtetni arra, hogy milyen lehet a film. 1.rész 6.5, 2.rész 6.1(nálam ez 4) 3.rész 6.5.
Majd megnézem és eldöntöm.
Fent van R5-ben a Szállító 3 de az igazat megvalva még letölteni is sajnáltam mert iszonyat B-múvi lett sajnos😞
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
eltolták.
nem kicsit, nagyon.
<#wilting>#wilting>
nem kicsit, nagyon.
<#wilting>#wilting>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Már rég bemutatták a Szállítót. Usa-ban november 26-án. Magyarországon fogalmam sincs mikor fogják. Azt nem tudom, hogy csúszott-e a film, nem hallottam róla. Itthon meg szinte mindig késõbb mutatják be a filmeket nagy sajnálatomra, nem mintha sok pénzem lenne moziba járásra, csak ha valamit szeretnék megnézni, akkor miért kell rá hónapokat várnom. Addigra sokszor megszerzem dvdrip-ben a filmet feliratosan.
a szállító is nagyot csúszik, de addig is itt egy szállító tréler a fanatikusoknak.