German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#help>#help> <#help>#help>

CB: Kis Lámpás Jimy
#42467, Gigamen: jó lesz az új Actros. <#eljen>#eljen>
#42468, Davee: a te géped, nehogy félreértsd, de én ledobnám azt a Topline feliratot, inkább legyen egyszínû.
Ami a névtáblát illeti, keress vissza kicsit, Willl fórumtársunk kiadott egy igen jól sikerült Scania-t, szerintem ugyanaz az Anaheim-féle gép volt az alapja, mint a tiednek, abban van névtábla is.
#42432, RS: jó képek, tetszetõs ez a pótkocsi. <#taps>#taps>
Danyr, Taki: jó a TGX-Krone kombó, a map is ötletes, szépen kivitelezve.
Egyébként aki minden áron hasonló fizetõ kapus térképet szeretne, az ne Danyr-t zaklassa (gondolom, kapott pár privátot e témában), hanem keresse meg a "Map Champagne Adrienreims BETA 0.1" fantázianevû térképet, (Eurofreaks, Playtruck), abban van ilyesmi jellegû:

Kutizsolti: Azt a mapot nem T&T-ben láttad?
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
gigamen:<#eljen>#eljen>
kistaki:<#taps>#taps><#eljen>#eljen>
danyr:<#eljen>#eljen>

V-Power Shell
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Még most sem fejeztem be azt a MAN-t...<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>

Egy kérdésem lenne. szerintetem melyik map a legjobb?
Min érdemes menni..
Köszönöm a válaszokat😊
♥♥♥Mona♥♥♥ King Of The Road DAF
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Ezzel feeling lenne, persze oldalspoiler le .. xD
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
valakinek valami ötlete, hogy miért írja ki ezt a zmodeler?