German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!
The Truck Is My Life
uset g_flyspeed "100.0" –ról 180-ra
uset g_atrans "0"-ról 1-re
Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

The Truck Is My Life
Nem kezdem elõröl mert a kamion ugyan az mint ami ETS-ben volt így minek!
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Most 100km/h-nál is esõbe úgy tapad mintha valódi lenne.
Nagyon jó.Végre megjött a kedvem megint a kamionozáshoz.
Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.
Köszönöm

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
#3425: Köszi! 😊
Ez a MAN egy pack ba van beleépítve ugye, mert akkor megtaláltam 😊!
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
A TGX tölthetõ persze, az eurotruckers.net oldalról, miután regisztráltál, csak nem ezekkel a kerekekkel, hanem a játékbeli alap kerekkel. Ha kell akkor tudok róla adni linket...
A TGX tölthetõ valahol?😄
És köszi a pótot mindenkinek a nevében...!
És ha esetleg valakit érdekelne a Kögel MAXX pótkocsi akkor le is töltheti:
Kögel MAXX Letöltés
Áthoztam GTS-be még egy Schmitz SPR pótot is, azt is kiadom csak jelenleg a játék hibát ír a pótnál a Stokes cégnél, meglepõ mert amikor elõször beraktam akkor minden rendben volt vele...
Valaki,aki vágja az interior megbütykölést,segítene? Mármint arra gondolok,hogy a berakott cuccok látszódjanak belülrõl is. (Úgy,mint RS gépében vagy Roland10-nél). Mert addig világos,hogy feltexezem az interiort,berakom a cuccokat,azt is feltexezem,csak fogalmam sincs,hogy hogy exportáljam,hogy mûködjön is. Már próbáltam rengeteg féle módon.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
errõl:
meg errõl:
meg errõl:
kicsit lapozz lejebb és ott lessz egy szürkés merci
REGISZTRÁLTAM az oldalon de nem a mercit tölti le hanem valami mást 😞😞😞
segítenétek?
ELÕRE IS KÖSZÖNÖM
Ha vajszínût szeretnél akkor néhány textúra elemet ki kell cserélni vajszínû DDS textúrára... most pontosan én sem tudom hogy melyik-melyik, én megkerestem a lecserélni kívánt textúrát, mint pl. a kijelzõk. ETS-ben details.dds volt a neve, itt GTS-ben dashboard.dds.
Illetve titkon az érdekel, hogy hogy is lehet használt kamiont venni saját magamnak? Már megjött a 3 levél a C-s kamionokról, de e-mailben nem tudok rájuk reagálni, az adott településen meg csak vadi újak vannak...
Szóval? Vagy ilyen formában nem is tudok, csak majd az alkalmazottaimnak?
A hírnévben az 1 csillag az ott virít, de a hírnevem nem nõ tovább (mert alkalmazottként az a max?)
Hogyan lehet tovább jutni?
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Lehet, hogy nem ide való, de van-e már konvertált DAF/IVECO kamion GTS-bõl ETS-be. Mert MAN-pack már megvan <#circling>#circling>
Kösz!
i5-2500k @4.0 ghz/ASUS hd 7850 maximum OC/AsRock p67 extreme 4/Kingston HyperX BLU 8gb 1600mhz/Corsair vx450 psu/Zalman cnps 10x Extreme cooler GOES LIKE HELL FUCKYEAH |,,/
Los Angeles, California
rohadtul idegesít:S
SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide
vagy ha nem akkor biztos hûtõset!