German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.
Mi equipo favorito: Real Madrid
Mi equipo favorito: Real Madrid
<#idiota>#idiota>
SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide

Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.
És a képeim =)
Kikormoltam a gépet 😄

Nem tudja valaki, hogy a lámpáknál miért lehet ez az elváltozás? Videó kártya drivert már frissítettem, de ugyanilyen maradt!

UI:Vezessetek óvatosan!...Nekem pár jégermester meg 2 sör után kicsit kanyargósak lettek az utak<#hehe>#hehe>
Sebaj holnap új fuvar vár inkább kialszom magam<#integet2>#integet2><#vigyor2>#vigyor2>
SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide
+Menedzselhetek majd de azt majd késõbb.Cudar idõt fogok ki mindig a vezetéshez:S...Pár kép

Audi / SCANIA / VOLVO / DAF / LKW Friends on the Road
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
#3635: Szerintem fekete nekem bejönne de ez a piros se rossz! <#wink>#wink>
Szerintetek a Bordó szin helyett mijen szine legyen??
Vagy maradjon??
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
De ETS-ben is annyival toltam neki így már megszoktam!
The Truck Is My Life
Subaru Impreza & Hummer
úgy kell konvertálni hogy elõveszem az eredeti interiort, feltuningolom és berakom a régi helyére a pmg-t?
Mert ha igen, akkor elég könnyû😄
I met God. She's black
írj t mindent ami interioros.mást nem tudok.
Valaki egy létrát, poharat és egy olyan könyvet amilyen Kis Bigy Boynak van linkelne valaki?
Köszi😊
I met God. She's black
Letöltés/Download
The Truck Is My Life
Ezt vagy ehhez hasonló interiort tud valaki adni?
Ha igen, kérem jelezze pm-ben!
A kamion V43 1105-é
(Nem te vagy Biatorbágyi?)
Elõre is köszönöm
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Úton a bánya felé.
Közeledünk a bányához, már aszfalt sincsen.
A bánya bejárata.
És végül egy kép, amit az egyik bányász csinált. Ugye, milyen csinos a kék pólóm? 😄

Los Angeles, California
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Indulás Dersden-bõl!
Megálltam pisáni xDxD<#idiota>#idiota>
Érkezés Erfurt-ba

A gép linkjéért köszönet kobi14nek.
A pótkocsiért pedig Diesel Dognak.
Köszi szépen!😊
Kép:
Ha minden jól megy, a TGX packot átalakítom, tuningolom aztán megpróbálom berakni.
További jó gurit mindenkinek!<#integet2>#integet2>
I met God. She's black