German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Core 2 Duo CPU E7400 2,80Ghz|2x 2Gb Kingston PC2-5300|1gb Gigabyte GTX 560 Super|
Intel Core 2 Duo CPU E7400 2,80Ghz|2x 2Gb Kingston PC2-5300|1gb Gigabyte GTX 560 Super|
Próbálj másik térképet keresni inkább, szerencsére elég sok van már.
Ákos: van egy "winter mod by Casper" fantázianevû cucc, nem jelszavas, és nem kavarja össze a pótokat, én ezt használom. Guglizz rá, szerintem sok helyen fent van.
Lusti: <#eljen>#eljen>
Hólánc

http://kismenyus.picturepush.com
És legyél szíves kúltúráltan beszéljél velem, mert nem a szüleiddel beszélsz.... Köszönöm.
De hogy ne legyek bunkó: ITT a link, az egered középsõ gombjával (tudod a görgõ) lentebb mész, és megkeresed a 26. pontot (huszonhat) és elolvasod, hogy hogy kell szkinelni.
CB: Kis Lámpás Jimy
Valaki nem tudna egy hóláncról adni egy linket? Mert sehonnan nem tudom letölteni.
Hali
Gondoltam megpróbálom harmadszor is megkérdezni hátha már valaki játszott vele hogy hogyan lehet ezt a mapot elindítani mert valamiért nem fut kidob a játék indításánál! Ha valaki tud légyszi segítsen

Mindenkinek gratula a képéhez/gépéhez!
Azt hiszem, hogy visszatérek a "régi" gépemhez. Õ lenne az [/img]
ilyenje a wabi-nak nincs ilyen régi daf csak az újabb szériáspk vannak😄<#eljen>#eljen>
V-Power Shell
[/url][/img]
Végre sikerült átvarázsolnom szemerey-böl Wabis-ba 😊
Szervizben a merci...
ugye van a winrar,letöltötem a swarci pótot és ahoz van trailer storage.na megcsinálom,és mikor vissza raktároznám azt írja hogy nem hozható létre a 42_sdfgj vmi. tudtok vmit ajánlani?
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
És persze minnél több új oldalakat megjeleníteni .
Az rendben van hogy vannak ilyen oldalak de az sincs oda írva mellé hogy most magyar e a tulaj az oldalnak ,vagy nem magyar és , mert láttám már olyan oldalt ahol nem magyarként van megjelenítve, de magyar az oldal tulajdonosa,vagy még hogy regisztrációs e vagy nem, de van benne jó néhány köztük , ami már nincs, nem létezik .
Nem létezõ oldalak köztük : Truck Simulator Portal
Kamionbrigád
ausztriantruckszunyi 2010. Szunyi
Eurofreaks.eu azon belül a xcluhosting.eu az
szerintem nem kamionos szimulator oldal
a portal oldalán nem utal semmi arra
hogy kamionos szimulátor játékkal
foglalkozna .
A Huntruckers.xooit oldalon pedig ,
több oldalon keresztûl kell kattingatni
mert azt írja átköltözött ide , meg ide
de mikor a végére ér az ember akkor
meg azt írja nem létezõ oldal.
Bár én találtam 1 teljesen új kezdõ portált , oda is lehet regisztrálni , de még mivel még új oldal még nem olyan sok letöltés van , de keresnek feltöltõtt - vip - stb....
és tölthetsz is fel te is olyan kiegészítõket , ami számodra már esetleg nem kell már de megosztanád mással , ha esetleg valakinek tetszik és kell , letöltheti .
ITT MEGNÉZEHETÕ