German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://elado-szolo.hu Látom mindenki ezt rakja ide: Acer Travelmate 7720G, Intel Core 2 Duo 2,2GHz, 3Gb RAM, Ati Mobility Radeon HD2600, 2x250Gb HDD, Windows 7 Home Premium
erre bezzeg a manusznak 2:30 kelletett aludnia,
hogy a szeme esett volna ki a fáradságtól<#hehe>#hehe>
SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide
Mi már "hagytuk el a pótot" mert magyarországon vannak olyan köcsögök akik a nyelvet kihuzzák és persze egyenesbe még tapad de ahogy kanyarodsz csuszik le!Bele néztem a visszapillantoba és a pót távolodik akkor tövig be a féket és visszacsuszott.
szal csak ennyit a pót elhagyásról
DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa
Amúgy sziasztok! <#wave>#wave>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Én eddig egyszer késtem. Akkor is azért, mert nagy lendülettel elindultam a cél felé, majd kint már az autópályám rájöttem, hogy a pótot otthagytam és csak szólóban vagyok. <#buck>#buck>
Mentésem nem volt, tehát visszafordultam, felakasztottam a cuccost, majd hajrá, próbáltam behozni a lemaradást
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
<#mf2>#mf2><#idiota>#idiota><#duhos2>#duhos2>
SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide
Már bent is van így nekem sincs alvás!
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
nagyon szépek a kamionok.
Amúgy az oldalam frissült holnap este újabb letöltések GTS-hez.
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
(kösz a linket!)
Let the good times roll.
Szerezzétek meg valahonnan ha kell:
<#hehe>#hehe>
Letöltés
C:\Program Files\German Truck Simulator\bin\win_x86 <- ide kell rakni az exe fájlt.

#5830: neked is 😊
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
am meg feleslegesnek tartom a kormányt, hogy naponta használjam 1 órácskát...
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Feljebb vettem a kormány érzékenységét így nem kell tekerni annyit rajta,na meg alacsony seb fokozat,és sebesség,nekem eddig ez be jött.
Let the good times roll.
Már csak a pót akin kéne,meg a kamionét javítani. Esetleg ha szerintetek valami még jólmutatna rajta,akkor szóljatok.

Gondoltam itt hátha, de ugyan olyan szar.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Miért van az hogy egy bizonyos kormány elfordítás után, ránt a kamion egy picit és máris megy egyenesen.
A legidegesítõbb amikor pályán megyek , aztán neki a szalagkorlátnak.
Ez kormány beállítási hiba, vagy a játék szar?
Elõre is köszönöm
Üdv
Falkon
Am nem unod még ezeket a hülye történeteket hogy, Gazsival találkoztam és mivel neki sem volt fuvarja ezért elmentünk ide-oda?!
ui.: tanuld meg használni a PS-t <#vigyor2>#vigyor2><#nevetes1>#nevetes1><#wink>#wink>
Újpest & Liverpool Michelisz Norbi a király!
#5807: A legtöbb városba lehet venni Scaniat😉
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/