German Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

94mike
<#eljen><#vigyor><#idiota>

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

bullseye9
Szép.

RS
Felraktam a hóláncot. 😄

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Ez nagyon jó. 10 perce szórakozok vele már 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

RS
<#szeret>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

kazai21
Pont ma kerestem ezt az oldalt😊 Bírnám ha lehetne pakolgatni fel fele😊

Mi equipo favorito: Real Madrid

Napközis
OFF

Bocs az offért! <#lookaround>

\"If you\'re going to San Francisco Be should to wear some flowers in your head If you go to San Francisco

xenon fény scs fájlját hová kell tenni, hogy "mukodj"? Illetve havat hogyan lehet berakni a játékba?
péistike
gratt Rs te vagy a HG!!!!<#wink><#awink>

GTS

péistike
olyan szép mint a HOT-DOG

GTS

aerolive
közbe megvan, igen ... csak mire kijelölöm a részeket megõszülök, na mindegy. 😊

pesta963
jólesz papi jólesz.

Daf Xf 95 & VW Golf IV 1.8 GTI

LTomi
Szerintem a base.scs-ben a kamion mappájában a details.dds, legalábbis korábbi részeknél így hívták.

Los Angeles, California

aerolive
hol találom azt a fájlt amiben a számlapok vannak? nem áll jól ez a zöld a scanianak, vagy van valakinek fehér számlap készen?

nem baj,engem az nem érdekel,másra lennék kíváncsi. 😊 megköszönném 😄

DAFFANGER
Nagyon szép<#eljen>

EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.

RS
Nagyon szép! <#wow1>
Olyan Audi fíling. <#smile>

Tomika001
Karaj! 😉

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

adhatok, de baj van az üveggel.

CB: Kis Lámpás Jimy

DAFFANGER
Egy Winter Mod nekem bejön azért is mert ha kiveszed ha berakod nem fagy ki a játék még ha van mentésed is egyébként meg válozatos valahol van köd valahol tiszta valahol esik a hó valahol jeges az út és csuszik😊

EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.

kazai21
<#eljen>

Gyönyörû! <#eljen>

A hátuljáról tudnál adni 1 olyan képet,ami világosban készült?

luspaydavid
Zsír! <#eljen>

Am ez meg milyen hó mod?

The Truck Is My Life

#6129: Szép.

CB: Kis Lámpás Jimy

RS
Nekem a térképpel nincs bajom.

DAFFANGER
Azért mentem eggyet mert ha kicsit szegényes is azért jó vele játszani😊
De majd lesz jobb is hiszen készítik a mapokat hozzá😊

Hy!
Azt szeretném +kérdezni hogy eza játék miben különbözik az ets-tõl??

kazai21
Ja igen most nézem,kap rendszámot meg R420 logót akkor majd rakok képet😊

Tomika001
<#wink><#eljen>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

Tomika boy
Az R560 at elvittem kicsit a mûhelybe ez lett belõle😛
Még nem 100-as de sztem már igy se rossz😄

Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!

94mike
szép<#eljen> de fekete tükrökkel még szeb lenne

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

vadkamionos
Meg egy rendszám se ártana rá: D

&#9829;¨°&ordm;¤&oslash;&#8222;¸ ScAnIa &#1071;420 ¸&#8222;&oslash;¤&ordm;°¨&#9829; Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...

vadkamionos
Meg egy rendszám se árt ráá: D

&#9829;¨°&ordm;¤&oslash;&#8222;¸ ScAnIa &#1071;420 ¸&#8222;&oslash;¤&ordm;°¨&#9829; Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...

kazai21
Ja igen.

RS: Köszi,de valahonnan kerítek egy matot hozzá😊

Igaz van egy két olyan rész, ahol van ilyen kis fõút (nem csak autópálya meg város érted), tehát egy ilyen "levágó" út. Na ott például imádok kijelezni majd elõzgetni na az tuti😊 Olyanból kellene több és nem csak autópálya - város monotonitás.
Igen, én is hiányolom az ilyen kertvárosi vagy Country területeket. Valami hiányzik sajnos...
RS
Ez szép! <#eljen>
Régebben én is csináltam egy Horváth Rudolfos szerelvényt, de a játékban elég csúnya lett. <#szomoru1>

DAFFANGER
Jó meg szép a játék modok kamionok de azért egy idõ után kicsit monoton a game bár én is nagyon szeretem de néha el kell tennem a polcra aztán újra elõvenni mert egyhangú az egész majdnem ugyanolyan városok ugyanazok az utak autópályák én bizom benne hogy lesz valami jo kis mod térkép hozzá majd mint ETS-he a post ussr mert iszonyú jó hangulata volt annak annyiféle helyre el lehetett menni házak városok mind királyul néztek ki bizunk benne lesz majd ilyen a GTS-hez is😊
Ez az én véleményem.

De pl hol kell átfesteni a kamionom?
mandm
Nem kell nagyon tudni!
A menük szavait (betöltés, kilépés, stb.) szótárból, netrõl lefordíthatod, megértheted.
Elolvasod az általunk belinkelt leírásokat.
Megtanulod németül a napok neveit.
A városok nevét, a kamionmárkák nevét és a számokat meg egy az egyben értelmezed.

És játszol!
Csak akarni kell!

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

Meg a típusjelzés...

yokel
Várható megjelenés...

Addig is kezd el rá gyûjteni a zsebpénzt! <#papakacsint>
Már ha nincs más jövedelmed amibõl ki tudnád fizetni...
Bár sztem úgy lesz meg neked a magyar is, ahogy a német verzió!

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

csipa94
Hello!
Állítólag februárban lesz valami...

Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

Sziasztok !
Új vagyok, van már magyarosítás a játékhoz? Mert nekem teljesen német és nem értek semmit 😄
Tomikahh
akartam épp mondani..

Subaru Impreza & Hummer

kazai21
Hopsz tudom mi hiányzik az álló klmía😊

Tomikahh
<#eljen><#hawaii>

Subaru Impreza & Hummer

kazai21
Egy kis up.

vettem saját kamiont végre megis kaptam de fuvarokat egyik cégnél sem tudok felvenni. Miért van ez?? köszönettel
Webfordítás
Webfordítás