German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Mi equipo favorito: Real Madrid
\"If you\'re going to San Francisco Be should to wear some flowers in your head If you go to San Francisco
Los Angeles, California
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
Olyan Audi fíling. <#smile>#smile>
CB: Kis Lámpás Jimy
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
A hátuljáról tudnál adni 1 olyan képet,ami világosban készült?
#6129: Szép.
CB: Kis Lámpás Jimy
De majd lesz jobb is hiszen készítik a mapokat hozzá😊
Azt szeretném +kérdezni hogy eza játék miben különbözik az ets-tõl??
Mi equipo favorito: Real Madrid
Még nem 100-as de sztem már igy se rossz😄
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
Régebben én is csináltam egy Horváth Rudolfos szerelvényt, de a játékban elég csúnya lett. <#szomoru1>#szomoru1>
Ez az én véleményem.
De pl hol kell átfesteni a kamionom?
A menük szavait (betöltés, kilépés, stb.) szótárból, netrõl lefordíthatod, megértheted.
Elolvasod az általunk belinkelt leírásokat.
Megtanulod németül a napok neveit.
A városok nevét, a kamionmárkák nevét és a számokat meg egy az egyben értelmezed.
És játszol!
Csak akarni kell!
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Addig is kezd el rá gyûjteni a zsebpénzt! <#papakacsint>#papakacsint>
Már ha nincs más jövedelmed amibõl ki tudnád fizetni...
Bár sztem úgy lesz meg neked a magyar is, ahogy a német verzió!
CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg
Állítólag februárban lesz valami...
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
Új vagyok, van már magyarosítás a játékhoz? Mert nekem teljesen német és nem értek semmit 😄
Webfordítás