German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
beraktam a "mod"-ba és tovább?
Mindig tud valami jót mondani. 😊
Azért köszi.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
#6252: Csak fura hogy "rövid" <#vigyor>#vigyor>
The Truck Is My Life
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Segítséget szeretnék kérni.
Csinálunk egy kamiont Sipivel , de amikor kiakarom próbálni , töltésnél kifagy.
Ezt írja ki:
c:\devel\prism\src\p3core\collections/arrays/arrays_base_impl.h(446): ??A?$array_t@V?$resource_tie_t@Vmaterial_u@prism@@@prism@@@prism@@QAEAAV?$resource_tie_t@Vmaterial_u@prism@@@1@I@Z: Index outside array boundaries.
Mi lehet a probléma?
Elõre is köszönöm
Üdv
Falkon
beraktam az scs fájlt a mod mappába és semmi

The Truck Is My Life
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
Nem tom milyen rendszámot adjak néki <#nemtudom>#nemtudom>
ötlet jöhet <#worship>#worship>
SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide
Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
Lehet... én nem tudom, ha valaki tudja biztosan segít. Nem kell türelmetlenkedni.
CB: Kis Lámpás Jimy
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
LÉGYSZI VÁLASZOLJATOK RÁ!!!!!!!!!
KÖSZI!
szerintetek miért ilyen a lámpa??
bent van a FLARES nevü csomag és a jelzölámpákat sem látom csak ha megmozditom az egeret...
köszi a választ
Sakkoo.......Baszkiiii
Ha lennél kedves akkor leírnád hogy honnan töltötted le a nyitottat? 😊
SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide
Na igen de nálam a RAR zárolva van... 😄
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
pedig beraktam az scs fájlt
Mondjuk felmerül, hogy ha ugyanazt a dolgot több mod is definiálja, akkor milyen sorrendben történik ez?
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!