German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Audi / SCANIA / VOLVO / DAF / LKW Friends on the Road
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Katt.
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
Am látom te is felraktad a hó láncot! 😄
Én nem és nem is fogom! 😄
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Mögöttem van 12 óra 15 perc játék (persze nem egyhuzamban 😄 ), 13452 km, 30 fuvar (közte extrém fuvarok) és van jelenleg 224000 euróm, 1 mûhelyem 2 sofõrrel. Még a C osztályos 470 lovas fehér Scania-val járom az utakat, de lassan veszek majd egy B osztályút.
És még nem unom!!! 😄😄 (ETS-t hamarabb meguntam)
Eddig az összes email-ben kapott extrém fuvart teljesítettem. 😛
Legutóbb egy Nürnberg - Hamburg kanyart tettem meg egy Caterpillarral a hátamon, röpke 45000 euróért, sérülés mentesen leszállítottam. Nem volt egy leányálom. 😊 A szûkös határidõ miatt épp hogy sikerült idõben leszállítani. Az út nagy részét éjjel, "bundás úton" tettem meg, meg egyet aludni is kellett. 😄
Amúgy meg sajnos csak min. garafon és billentyûzettel tudom csak tolni, amit már azért megszoktam a kezdeti nehéz irányíthatóság után.
És íme a képek:
http://imagerz.com/QFdCVFtRCwU
http://imagerz.com/QFdCVFtRCwI
http://imagerz.com/QFdCVFtRCwM
Kicsit ködös az idõ!
Mi equipo favorito: Real Madrid
véleményt nem kértem,csak hogy ha van kedve,rakja be valaki..
#6525: elég trágya <#levele>#levele><#zavart2>#zavart2>
@ atikahsuperstar.picturepush.nl
| #6522 De<#idiota>#idiota>
| #6521xDD...törõlld..
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Beszéljétek meg privát üzenetben vagy msn-en!!!