German Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tibi08
Csá!azt szeretné megkerdezni h a hólánc az egy kulon mod vagy a hó modot berakom akk rajta lesz a kamionon elore is koszi

kazai21
Adok másik lámpa textúrát ha kell.

Mi equipo favorito: Real Madrid

köszi.
A lámpa levan, de mint régebben leírtam vmi baj lehet mert 1 szkint használ az összes lámpa pedig hátul narancssárga és piros lámpa üvegnek is kéne lennie.

CB: Kis Lámpás Jimy

Leo 1991
kösz végre abbahagyhatom azt az útvonalat😄😄

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

Finom 😄 A Lámpát lemappolhatnád.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

kazai21
<#eljen>

luspaydavid
Up. <#vigyor5>

The Truck Is My Life

CB: Kis Lámpás Jimy

Valaki nem vállal kamion szerkeztést?
zsolt015
jó a vassad😄

Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH

Szabcsa
ezzel tolom mostanság 😄

New Renault Magnum 480 DXi EEV (L) HONDA (L)

nico79

Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.

zsolt015
saját át rakásom ETS-böl GTS-be

Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH

nico79
Nekem soha nem volt még ilyen,hogy beragadt a rakományom pedig sok módom van köztük egy kamera is.Próbáld meg az 1.1-es patchet.

Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.

Én is pont így jártam. Az autópályán kb 100 km/h -nál beakadt a rakomány. Egybõl totál lett. 1.2 patch.. No igen, de akkor sem xenon fény, sem tuti kamion, lehet ezt orvosolni?
f2d
Sziasztok!

Valaki esetleg nem tudja hogyan lehet angolítni a játékot?

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

94mike
egésznap kb 2-3 órát játszok,de most hogy beteg vagyok tolom..egész délelõtt mentem mostis,800 km volt benne..a többit ma raktam bele,majd ha vissza lesz konvertálva a 100% os verzió,akkor hozok képetis:-)

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

aerolive
nálatok hogy számol a km? 2 naponta ha játszok kb. 2 órát simán belemegy 3000km is. szóval nem értem 2 hét alatt hogy járhattok 2500km-t.

Szabcsa
jaja hát akkor az elég nagy KOCKA [] lehet<#idiota><#idiota>

RS
94mike, Tomikahh, Luspy, Szabcsa: Köszi! 😊

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

kazai21
Mondjuk ha egész nap a GTS-el kockul akkor elképzelhetõ😄

Tomikahh
legalább egy ovodással kevesebb..

Subaru Impreza & Hummer

kazai21
okcsõ

-.-" Ég veled.

Szabcsa
tökéletes gép fõnök 😄😄

94mike
<#idiota>

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

luspaydavid
Önnek egy új üzenete érkezett. <#vigyor> Szép gép! <#eljen>

The Truck Is My Life

Szabcsa
eddigse hittél<#idiota><#idiota><#idiota>

neo81
Látom ovodások mindenhol vannak <#fogmosas>. Akkor inkább keresek egy külföldi forumot... Minden jót nektek <#wave>

http://elado-szolo.hu Látom mindenki ezt rakja ide: Acer Travelmate 7720G, Intel Core 2 Duo 2,2GHz, 3Gb RAM, Ati Mobility Radeon HD2600, 2x250Gb HDD, Windows 7 Home Premium

Tomikahh
fasza egy gép<#eljen>

Subaru Impreza & Hummer

94mike
wáow.<#eljen>

RS
Jól van már!
Nem mindegy hogy mennyi kilométer van benne, és milyen úton szerezte?

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

RS

94mike
Felesleges,mentés be átt lehet írni a kilóméter óra állást..innentõl nem hiszek neked..

neo81
Majd teszek fel képet a hitetleneknek <#bee1>

http://elado-szolo.hu Látom mindenki ezt rakja ide: Acer Travelmate 7720G, Intel Core 2 Duo 2,2GHz, 3Gb RAM, Ati Mobility Radeon HD2600, 2x250Gb HDD, Windows 7 Home Premium

Atikah
ez fasza kép

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

luspaydavid
Hogy ne. Csak ahhoz kevés vagyok... <#szomoru1>

The Truck Is My Life

94mike
tékem volt..<#idiota>

Tomikahh
meglehet oldani...

Subaru Impreza & Hummer

Szabcsa
hehehehehehe<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

luspaydavid
Ja az jó lenne meg valahogy meg oldani hogy lehessen skinezni rendesen.

The Truck Is My Life

Tomikahh
épp akartam mondani...

Subaru Impreza & Hummer

94mike
Jobb vezetni a zsugákat..<#idiota> kevesebb a szám,gyorsabb számolás😄

Fain gép. Lekéne mappolni a lámpákat 😉

Szabcsa
hát akkor annyi esze van<#idiota><#idiota> semmi értelme nincs annak így legalább látod h új paripád van😄

94mike
Énis erre akartam kijukadni..
végülis lehetséges,átt írja a mentést..

luspaydavid
Nem ez a Debug vagy mi. Az Ö betûvel.

The Truck Is My Life

RS
Ez valami kamera mód?

luspaydavid
<#wink>

The Truck Is My Life

biliard10
majd csere lesz a gépemnek