German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Mi equipo favorito: Real Madrid
haggyukmár,felõllem...ha más csinálja ugyanazt mint te,az egybõl copy,de ha te lopsz,az nemaz..tudjuk..
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
amikor az én scaniám szürkevolt,bezzeg nagy pofával montad h copyztam RS-t,deha te csinálod ugyanazt az nem copy?😮OOOOOO
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
6949: Gyönyörû!
6940:Ahoz képes ahonnan indult ez a TGX,marhajó😊
6948:Jóóféle!
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
De a Volvo tényleg szép...
Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Audi / SCANIA / VOLVO / DAF / LKW Friends on the Road
#6940: Ez is! <#eljen>#eljen>
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
lássák, hogy én is játszom😄
meg hogy ne azért írjak, mert jó a (G,K)éped!
Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
The Truck Is My Life
tetszik a kép, nem tudom, hogy hogy csinálod, de krvajó a kép!
Snowmodhoz kicsit lama vagyok! mindig sietek és nekiszaladok a korlátnak!
de rohadt jó!
GTS