German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.
Pedig jó lehet.
Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Skypot használok.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
A magyaron már kerestem,de ott nincs,legalábbis nem találtam,a másikat megnézem 😊
de am Szobi30 jobban eltudja magyarázni!😄
Bár sajnos a tegnapi kérdésemre sem kaptam választ,bár látom sokan így vagytok 😞
Tudom kérdezzek még ilyen marhaságokat.
nekem is úgyvan, hogy alt+tabbal lehet kimenni az asztalra, de csak 2. szorra egned! szóval elõször vissza kell menni a gts be és utána még egy alt+tab

Csak csinálni kell egyet mintha csak egy új mappát csinálnék?
Egyébként kicsiben futtattam de az egérrel nem tudok a térképszerkesztõrõl kimenni az asztalra,hogy állítsam mit hova tegyek.Szóval ez magas viszont érdekelne a dolog.
és fontos, hogy ablakban futtasd a gém-etz mikor mappot építesz!
ha ezeket így csinálod akkor sajnos én nem tudok segíteni...de hátha valaki tud 😊
www.szobi.picturepush.com
Pedig ez a játék az ETS-bõl van átalakítva mint tegnap kiderítettem.
Akkor miért nem tudom a mappot elmenteni?
Ja és szerkesztésnél nem tudok kimenni egérrel a szerkesztési ablakba.Tehát ami van azt lehet felhasználni.
Valószínû ezért nem csinál senki sem új mappot?
Már rég írtam! 😊
Szerintem meg sem látják a kérdéseket csak automatikusan a képekre van ráállva a nép😄
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
map_by_stalker45_beta
Itt sok segítséget ne várj senkitöl sajnos.😞
Elég szomorú hogy ilyen szinten van ez a topic.
Nyugodtan lehetne az is a neve hogy German Truck Simulator Screen Shoot.😞
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
De majd megoldom,valahogy,De itt nem érdemes semmit kérdeznem addig még egy szuperszonikus teknõssel vagy géppel nem állítok ide.Hiszen süket fülekre talál az ember.
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Mindenki mutogatja a képeket meg minden de vazze 2-napja szeretnék infóhoz jutni és ez a válasz,hogy "Ezt még egy újszülött is meg tudja!"
Na szép.Akkor mirõl is szól ez a topik valójában?
Lehet,hogy akkor eltévedtem,mert azt hittem még a kezdetén,hogy segítenek egymásnak az emberek ,de nem.Talán mondtam vagy csináltam valamit ami nektek nem tetszett?Vagy miért ilyen ellenséges mindenki?