German Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

viktor130
ON

Daf Xf 95 480 :)(Y)

viktor130
OFF:
Ember, luxus saját logót csinálni?

Daf Xf 95 480 :)(Y)

Falkon
Nekem tetszik!
Fasza lett! <#eljen>

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

nico79
Valaki megtudja mondani mitõl ilyen kockás?

Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.

Peti 1990
MANci TGX

Audi / SCANIA / VOLVO / DAF / LKW Friends on the Road

RS
Ahhoz túl durva volt a helyzet. <#idiota>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Tomika001
Legalább tudjuk, hogy nem szórakozik! <#vigyor3>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

gerypapa95
próbálgasd , hogy lenne jó , ha kellene valami írj egy pm-et megpróbálok segíteni

&#9733; G E R Y &#9733;

nico79
Értettem fõnõk úr.Megpróbálom,bár még csak most csináltam elõször ilyent.
De köszönöm a véleményeket.

Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.

saslaca
Igen szép!<#eljen>

luspaydavid
Te kértél véleményt 😄

The Truck Is My Life

gerypapa95
így van !
8222 : amúgy is tudhatnád hogy nem csinálta mivel ez az int már vagy 6 hónapja tölthetõ !

&#9733; G E R Y &#9733;

V43 1105
Belehet fejezni ezt a stilust undoritó népség, ha valami nem tetszik nem ilyen tahó módon kell válaszolni, adjatok neki képet, tanácsot bármit, de ez türhetetlen hangnem, szerintem ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

94mike
<#eljen>így-így..

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

PttM Fa
*FESTETTED! <#levele>

http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR

gerypapa95
ennyiért egyböl kapott egy kilépési engedélyt ?😄 nem lett volna neki elég egy kis intõ ?

&#9733; G E R Y &#9733;

gerypapa95
a zöld foltot az index lednél tüntesd el , de gyorsan, reál fordulatszámot ne jelöld be ilyen nagyra kb 1100- 1500 RPM-ig , mûszerfalra rakj be fa boritást ! a többi nagyjából elmegy !

&#9733; G E R Y &#9733;

RS
Micsoda?

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

PttM Fa

http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR

gerypapa95
de gáz ! 😄

&#9733; G E R Y &#9733;

nico79
Kösz legalább õszinte.

luspaydavid
<#levele>

The Truck Is My Life

nico79
Csináltam merci interiort.Véleményeket kérek.

luspaydavid
<#taps>

The Truck Is My Life

TóNyóóóóóóó
nem értem hogy nem tûnt fel neked hogy ez a párosítás szar...

kazai21
lol

Mi equipo favorito: Real Madrid

DAFFANGER
Okés igazatok van azt tudtam hogy nehézgép szállító csak azt hittem jó lesz de nem.Köszi a válaszokat😊

EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.

Krélek szépen,ez nehéz gép szállító...=ocsmány.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

RS
Nem rossz, de a pót nagyon nem való rá.

DAFFANGER
Szerintetek ez a DAF ezzel a póttal milyen?Szerintem nem rossz csak az a sárga villogó nem kéne a tetejére?!

EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.

Tomika001
Jobb késõn mint soha! <#wink>

RS
Elnézést hogy késtem. <#szomoru1>
Válasz erre gombot légyszíves használd!

Végre,itt a fõnõk.
RS
Viszlát Glory81! <#levele>

de tudok irni csak idegesj vaok vkire mert egyzsert képet raktdam be ide és valami nyomornék lebuktatot hogy nem ér csináéltam szarok vagtok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!midenhkze közöm van DAFFANGER GECI KURVA ANJÁD lehöt te buktatttál le geci!!!

te e nekd is szart vagy te geci fazst pofázdol bele mocsdkos kurva anjátok eedni faszut bazd megh gecik -e

mi ez a szar ez nem busz szimulator te.DAFFANGER neked meg a kurva anyád te buzi geci pofázéol itten te retek buzi csiccska kurva anyyád retkedék.

Az miért van ha egy ponyvás pótot átírok hûtõsre akkor a betöltésnél kilép! Mit kell és hol átírni? A definitionban már átírtam a container-t reefer-re és az *.sii fájl neve is ez! Valaki segítsen! Köszönöm szépen!

Renault Trucks & DAF & Iveco dani117.picturepush.com

yokel

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

Truck Driver001
Ezt fel lehet lelni valamerre? 😊

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

DAFFANGER
Számomra lezárva a vita.De akkor se kell egybõl nekem támadni varsányinak ha azt irom ezt már láttam valahol és le lehet tölteni ha szépen ír én is szépen irok vissza neki.Egyébként szép munka meg tudom van még szép munkája de akkor védje le meg a jogok akkor õt illetik és én se mondtam hogy ugyanaz a kettõ.Legyen neked is szép napod.

Tomika001
Rakd át a pótot olyan fuvarra ami kb. mindig van a cégeknél!
Pl: Hûtõsre! 😊
De ez csak az én ötletem!

94mike
<#idiota>xDDD

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

nico79
Elõre is bocs az off-ért,de nem tudom kihagyni.Egy kis feszültség oldásnak.

on
- Mi a hasonlóság a lottóötös és a férfi maszturbáció között?
- ???
- Mind a kettô csak pár húzás és milliók ütik a markodat.
off

Jó napot Srácok! Szeretném a segítségeteket kérni! Azt hogyan tudom megoldani a játékban hogy berakok egy pótot pl. az alap ponyvás pót helyére és ezt a pótot mindig tudjam húzni, tehát arra gondolok hogy ha mondjuk új játékot kezdek és Dortmund-ból indulok akkor tuti hogy legyen ott ilyen pót, és ha Dortmund-ban van akkor ott is tudjam ugyanazt a pótot felvenni abban a városban ahová megyek! Letöltöttem az Open Carrier mod-ot de ha berakom és új játékot kezdek akkor sem mindig van a cégnél ilyen fuvar! Remélem nagyjából értitek a problémámat és tudtok segíteni!
Hálás köszönet minden segítõnek!<#worship>

Renault Trucks & DAF & Iveco dani117.picturepush.com

wanlo
Tegyük fel van hasonlóság de nem ugyan az.Ugyan az max csak akkor ha a készítõ odaadja addig csak utánzat(Ami kizárt).Hozzáteszem nem tudom ki vagy de ha kérhetem hanyagoljuk egymás vérszívását a közeljövõben.Varsányi92 munkáit látva tiszteletre méltó a munkássága(bizonyított tény) de neked még csak az emberi mivoltodat tudjuk max tisztelni(kivéve ha ilyen hsz-et reagálsz egy kérésre).Hanyagolom a szmájlikat mert kicsit gyerekes de legyen szép napod.

...DREAM TEAM...

Szobi30
fogalmazzunk inkább úgy, hogy valaki megpróbálta leutánozni Varsanyit de nem nagyon sikerült neki amint a képeken is látszik...:S
egyébként pedig Varsanyi: gyönyörû a SCANIA (mármint az amit te csináltál 😄)

www.szobi.picturepush.com

Neked pedig köszönöm.
mint egy kettétört tégla..