German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
Kicsit piszkos az ablak, de sebaj

belül arany?
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
mikor még 27 bolt volt az árgépen mindet felhívtam és semmi , ahol pedig lett volna késõbb kiderült mégsem tudnak beszerezni.
a g27 et pedig ma találtam meg és nagy örömöm benne hogy 59990 Ft
[[[[ pixmania-ról soha SEMMIT ne rendelj! ]]]]
G25 öt akartam és azért kajtattam már 2hónapja de mivel ünnepek között kerestem már akkor nem volt raktáronse és mivel már nem gyártják ezért nem is lehet már kapni g25 öt mert csak 27 van .... és most egész jó áron találtam ( lehetõ legolcsóbb
egyébként ez csak egy töredéke amikkel én akarok játszani 😉
De hatalmas hülyeség megvenni a G27-et. Bõségesen elég a G25,G27 alig nyújt nála többet.
Ha csak ehhez használnád a kormányt,akkor a legjobb döntés egy Logitech Driving Force Pro vagy Driving Force GT. (DFGT és DFP néven ismertek)
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Elsõ szerelvény
Második szerelvény
Harmadik szerelvény

Szerintetek ha veszek egy Logitech g27 -et tudok majd játszani a german és az euro truckal ?
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Subaru Impreza & Hummer
Báttyáménak picivel magasabb a spoiler,és pompásan befér alá..
:on.
elõre is köszi
Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
Ha nem privát egy linket kaphatnék?
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
köszi nektek😄