German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van még mit csinálni rajt de nekem tetszik😊!
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
Nem lelombozni akartalak ezzel és lehet, hogy így is fog valaki segíteni, de gondoltam nem árt ha tudod... <#hawaii>#hawaii>
...::: http://www.g10design.hu/ :::...

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Renault Trucks & DAF & Iveco dani117.picturepush.com
Amúgy egyetértek DD-vel.
btw,DieselDog! Azt a volvo interiorodat betudnád linkelni megint? Meghalt a link...😞
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Egyébként szép a gépsas! <#eljen>#eljen>
Renault Trucks & DAF & Iveco dani117.picturepush.com
#9122: Sajnos én sem tudom, milyen, melyik DEF-t kell írni xD
Matokat írni: Az scs-ben található 1automat1dd1valami-t megírni (átírni), majd bemásolni.
Def írás: Nem tudom pontosan melyik DEF-re gondolsz, de ha a .tobj fájlra akkor azt is hasonló elven mint a mat-ot.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Amit nem tudok: Def írás, (nem DAF), Mat írás (ezt nem is értem xD) és hex 😊
#9120: a piros gömbnél nem letextúrázom? 😄 csak mert egy fehér alapból, lett egy textúrás Scania... xD
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
hozzáteszem van már benne 15000 km + a céges kamionokkal
de ezt én is csak hallottam, nekem nincs meg a 2.2.1
viszont a DDS-eket azokat visza kell rakni és definition-t is kell írni!
www.szobi.picturepush.com
Collision van rajta?
Am ha vissza akarod rakni, akkor le kell Hexxelni, át kell írni a mattokat,
vissza a ddseket, átírni a definitiont...stb...😄
I met God. She's black
New Renault Magnum 480 DXi EEV (L) HONDA (L)
Ki is mentettem, Unkown matos warnokkal, ez milyen hiba? Kezdõ vagyok, egy két alap dolgot tudok.
Amúgy így csináltam:
Megnyitottam, piros gömb, minden egyes sornál addoltam a hozzátartozó textúrát, opaque mindegyiknél és ok, majd piros pontok a törölni kívánt részt, select mod, törlés és utána exportáltam: minden pipa,a pmg neve és export, ennyi. (biztos, hogy van olyan, amit nem csináltam, hiányérzetem van xD )
dobok 1-2 képet 😊
Várom hogy megrakodjanak
Gyorsan dobol 1 sárgát az go
A márkatárs kicsit megtörte magát <#nyes>#nyes>

Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
#9089: Gondolom a skin-re gondolt.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Ha nem tudtok normálisan válaszolni inkább ne írjatok semmit!
Apus77:
Szerintem a videokártyával lehet valami, ha csak nem a textúra ilyen. 😄