German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
sztem a felnikis faszák..
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
(De a felnit cseréld 😄)
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Néz ki jól ; D
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Am tud valaki segíteni?
Ha berakok egy pótot akkor az nem jó, szar a lámpája:S
Mit csináljak?Rakjam be az összes flare cuccot?😄
I met God. She's black
Mi equipo favorito: Real Madrid
De sztem a lámpával kell variálni egy kicsit még!
Amúgy nagyon fasza!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Skinen és a szineken kell még állítanom! 😊
Gyönyörû szerelvény! <#eljen>#eljen>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep