German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki szerettem volna törölni az egyiket, erre mind a 2-õt törölte.
Elnézést!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Elnézést kérek!
@ atikahsuperstar.picturepush.nl

||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
A tehergépkocsi park 20 %-ban EURO 4. ill. 80 %-ban EURO 3. motorral rendelkezik, de a 2007-es évben elkezdõdött az EURO 5-ös jármûvek beszerzése is.
Na ezt most szerezték be. <#idiota>#idiota>
új szerelvény aztán egy csomó dolog nincs rajta ami az utolsó darabokon a régi R-esbõl
Bementem megfürdeni + vacsorázok és nézem a TV-t!

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Ez a legszebb kerék. <#vigyor>#vigyor>
#10443: Így van.
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
ezek valahogy szerintem nem állnak neki jól
ha már 1 cég gépét csinálod meg minden része reális legyen 😉
és azért a HAPPnak nincsenek ilyen kerekei 😄
sztem 1 alap dísztárcsás scania felni jobban állna neki
amúgy bejövõs
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
I met God. She's black
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Scania R500 \8/ Highline + Schmitz Cargobull S.CS - HAPP Kft. 😛

GTS
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
The Truck Is My Life
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Cserélem R500-ra. 😄
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
De hogy-hogy ilyenre cserélted le a régit?😄
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
Hibát ha láttok jelezzétek. 😄
Köszönet:
-Pótkocsi skin by: Fazer
-Mat: Lory
-Alapmodell: SheryO
-És még sokan mások. 😊
On.
Mit mond a csavar az ágyban?........... Még egy menet és megszakadok! by JohnyVTI
Off.
Blum: Én aztán nem szedek semmit sem, a gép elõtt ülök és GTS fórumra írok...
Fejléc ba*zmeg (acsillagisottvan😄) : Amúgy ott az van, 12 liter van benne, ami 11 km-re elegendõ így kb. 1 liter 1 km, most az a kút 2 km-re van? Nincs szemüvegem, nem is kell, remélem nem most romlott el pont a szemem! <#duma>#duma>
hátha látni!hogy R420