German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tomi: Szép lett 😉
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
Most beraktam az Ifa.scs fájl a mód mappába, de hogy tudom megcsinálni hogy vezethessem is azt tudom hogy az alkalmazottaimnak akár adhatom, de magamnak hogy kell?
A választ elõre is köszönöm!
Csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség... De a világegyetemben nem vagyok biztos.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
az oldaltakaron az nem skin hiba hanem a képnek a hibéja..
Subaru Impreza & Hummer
Elnézést valaki visszarakná az állam mert leesett xD😄
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Kapott egy (kitalált)cégnevet😄
Meg egy két dolgot!
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Remélem még lesz rajta javitás<#vigyor5>#vigyor5>
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
eddig Pttm-ben modellezgettem és a gts egy kicsit más.
A pttm-ben a kamion mappájában a base mappában van egy !desc nevü szöveges fájl ami a modellekhez rendeli a megfelelõ textúrákat, és ezt a szerkeszthetõ szöveges fájlt keresném a Gts-ben is (ha van),mert nem tudok képeket adni a modellekhez és így nem müködnek (pl nincs semilyen világítás a kamionon)
#11894: nagyon szép!
grat!<#eljen>#eljen>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
: ) majdnem kész van ezis xD Mint sok más 😄
#11889: Nagyon szép képek és a gép is fasza!
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Melyik mapon játszol?