German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
#12067: <#eljen>#eljen>
#12078: <#eljen>#eljen>
#12080: Jól áll neki ez a pót! <#wink>#wink>
#12084: <#eljen>#eljen>
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

[center]

Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH

The Truck Is My Life
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
@ atikahsuperstar.picturepush.nl
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
készülget 2. zmodos munkám 😄 tudom még csak kezdek ráérezni a dolgokra de nekem nagyon bejön jó mondjuk jó alappal könnyü volt elindulni (100x thx kazainak ) 😄 háát szóval õ róla lenne szó
nah a kézmosó kanna dds-ét nemkell megszólni tudom hogy fos xD nemtaláltam meg az eredetit hát csináltam rá eggyet tudom nem lett a legjobb azzel a kérdéssel fordulok felétek hogy esetleg mit tegyek még bele jah meg hogy a kézmosókannát esetleg ne-e vegyem nagyobbra?
válaszotokat várom 😉
#12050: képzelem miylen ha nem unatkozol 😄<#wow1>#wow1> egyszerüen gyönyörûû
mondjatok egy mondatot a hajóval és a békával! Békapod a fa*** hajó-hanemjó! xD http://trucksimportal.xooit.org/index.php
★ G E R Y ★
így meg mindenki; jajj de szép, sosem láttam még ilyet..
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Renault Trucks & DAF & Iveco dani117.picturepush.com
CB: Kis Lámpás Jimy
... van egy mercedesem és a kamionszalonban a 2. helyre rakja a mercedesek közül....
hogy lehetne megoldani hogy a 3. helyre rakja???....
vagy valami teljesítménynövelõ a kamionnak?....
ELÕRE IS KÖSZÖNÖM
GTS
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
#12050 <#eljen>#eljen>
#12047 <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
The Truck Is My Life
Ja, és nem álltam közel. 😊

The Truck Is My Life