German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem volt rossz az sem, szvsz.
De ez jobban tetszik, már így is 😊
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
Régi gabonásoddal mi lett?
Koik jöhetnek!Valaki nem tud rá egy olyan mat-ot ami egyezik a kamion színével?; mert úgy szép lenne!Elõre is köszi Meg még megkéne úgy bütykölni hogy csak én húzhassam!Aki segít örök hálám marad rá!Na de a képek!
Megfordultam(Ebbe a képbe látszik mennyivel világosabb a pót!Ha tudtok segíteni MAT ügybe akkor PM-be küldjétek!

GTS

Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
Jó lenne cementen póttal, rajta DDC-és skinnel. 😛
Én is alig vártam már ezt a gépet ami most van! 😊
#12878: <#eljen>#eljen>
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
bocsii😄D
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
#12876: köszi!<#vigyor3>#vigyor3>
Kis-Tizedes: Fasza lett !
Blum: ez is jó féle 😛
The Truck Is My Life
holnap indulok tovább😄D
#12864: Jók lettek! 😉
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
de RS-nek jár a dicséret! 😊
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
am egyenlõre jó így!😊
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
Köszönet érte RS-nek!<#worship>#worship>
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
Nagy köszönet MANos Viktornak és LezFiddlernek!

fogalmam sincs csak error meg ilyen rossz dologra utaló dolgokat figyelj!
de szerintem valamilyen pót lesz a bûnös!
Nincs hozzá valami patch?