German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
Voltunk 1 ismerõsnél és állt az udvarukban 1 gép...Mondom ha már nálam van a fényképezõ akk miért is ne? <#gonosz1>#gonosz1>
Tomi: Este legyél és megy a belsõ a manba 😉
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Hogy lehet az alvást kikapcsolni a játékba?
Probáltam kikapcsolni de sehogy se tudom.
Légyszíves segítsetek nekem.
És még egy kérdésem lenne hozzátok. Tudna valaki csinálni nekem egy kamiont mert én sajnos nem értek a zmodelerhez.
Nagyon köszönöm a segítségeteket.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Amúgy kékbe és pirosba ilyen...
Üveg van csak még nem fénylik!
Napellenzõ átlátszó lessz!
És még kap egy teljesen új belsõteret a vas!
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Bocs a minõségért, csak nagyítva van a kép.
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
de az sokat csúfít rajta, hogy a napellenzõ nem áttetszõ...ha kicsit áttetszõ lenne akkor elképesztõ lenne😄
de így is szép...
www.szobi.picturepush.com
#13722: <#wink>#wink>
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
A belsõ még vissza van!
Vélemények jöhetnek😛
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
The Truck Is My Life
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
#13705 Az lesz
The Truck Is My Life