German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CB: Kis Lámpás Jimy
RS:fasza a tied is.
CB-106 Kisláncos http://kislancos.picturepush.com/ Scania & Man Fan!
I met God. She's black

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Az új zászlót ha jól tudom Luspy töltötte fel, köszi neki!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Kunyizni egész nap könnyû,valamire magadtól rájönni az már nagyon nehéz....
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Egyébként hogy raktad át ezt a Schmitz pótot GTS-be, mert ahogy átrakom, nálam az egész világos, de csak mióta felraktam 1.04-es patchot. :S
Hogy a túróba lehet a GTS-ban az alkalmazottaimnak kamiont venni?
Van pár telephelyem, meg 2 alkalmazottam, akikkel így nem tudok semmit fuvaroztatni.
Köszönöm a segítséget!
CB: Kis Lámpás Jimy
The Truck Is My Life
#14426: Köszi, egy kicsit... 😊
#14428: Nem fehér volt! 😊
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
#14420: Hát most kopasz lesz a bele, gurul ez így is! 😊
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
#14418 : hey man ! that's right ; )
★ G E R Y ★
Balesetmentest!
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

Jó ízlések és pofonok, de akkor is. Nem áll alatta jól.
Daf Xf 95 & VW Golf IV 1.8 GTI

||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||