German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megpróbálom megcsinálni és ha jólmegy minden akko látni is fogjátok !
Köszi hogy elnézted a "láma"-ságom ... köszi a segítséget !
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Alakulgat a TGX 😛
(Blum szép gép!)
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
2.van hozzá tutorial..(F.A.Q)...
de ha gondolod,be linkelem-.-" de otvan a banner alattxDDD..
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
2. fogalmam sincs hogy kell ...
De ha gondolod megdobhatsz egy video linkkel és próbálkozom vele mikor ráérek ...
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Szép estét mindenkinek!!! 😊
Ahogy mondtam, hozok még ma egy képet... Lecseréltem a Scaniamat erre a gyönyörûségre. 😊
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Renault Trucks & DAF & Iveco dani117.picturepush.com
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
És még nincs késsz XD
Még fel lessz matricázva,és megy még rá egy krompresszor!
Silós Nyírtrans-os lessz a gép
(Am amielött kérdeznétek hogy mi rajta az a "scania" kerék,nincs ráirva és szép vele)
Íme:
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
mondjatok egy mondatot a hajóval és a békával! Békapod a fa*** hajó-hanemjó! xD http://trucksimportal.xooit.org/index.php
én is csinálgattam az én gépemet 😛
vélemény jöhet

Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004
bár csak az én MAN-om is menne a játékban<#szomoru1>#szomoru1>
Subaru Impreza & Hummer
[center]
<6center>6center>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!