German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
lenen egy kérdésem mit állítsak akkor hogyha a kamionom nem annyira alacsony de mégis felakad minden kis kiálló szaron nah ez miért van? vigyem lejjeb a dummy-kat vagy mit kell ilyenkor csinálni?? segítsetek plz mert nagyon idegesítõ xDD
mondjatok egy mondatot a hajóval és a békával! Békapod a fa*** hajó-hanemjó! xD http://trucksimportal.xooit.org/index.php
Kicsit rendereltem.
Véleményeket várok.
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Viszem:
Ha minden igaz hétvégére már lesz rajta egy-két extra dolog nem csak alapfelszereltség.
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
#15198: Szép, és nyomd neki! <#vigyor3>#vigyor3><#eljen>#eljen>
#15204: Jóféle! <#eljen>#eljen>
biztos megvan az 50000😄
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Diregt link>kép beszúrása..
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Valaki tudna nekem a képen látható interior konvertálási problémán segíteni? Elõre is köszönöm a válaszokat!
#15198 : szép <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
#15195 : fasza lesz !
#15140 : <#hawaii>#hawaii>
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
#15195:Fasza<#eljen>#eljen>
Dobjak rá pár cucot?XD
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
Újra lett rakva a gépem. Eddig semmi baj nem volt a GTS-el, ETS-el, most pedig akadozik, DE csak az 1-es azaz a fülke nézetben. :/ Mi lehet a probléma, és mi a megoldás? Beállításokat néztem de nem igazán tapasztaltam változást.
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Mi equipo favorito: Real Madrid
én tudom de én aztmondtam, hogy a Scania jól nézne ki Rynartosan xD
#15176: aha de már megszûnt.
Jamaica a Jamaicaiaké.