German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Fordulok ki a fõútra:
Várom azt a majmot hogy elmenjen mögülem hogy letudjak borítani a kis kupachoz:
Mára vége:
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
#15417: A fejeddel lehetne tömeget oszlatni...
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
Am még várom a segítségeket a #15401-es hszm-hez!Elõre is köszi😊

\"\"\"\"\"\"SCHRANZ 4ever\"\"\"\"\"\" The life is better over 155Bpm \"\"\"\"\"\" teknobox.de \"\"\"\"\"\"
#15403: Szerintem is nagyon fasza feketében! 😊
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Daf Xf 95 & VW Golf IV 1.8 GTI
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Én nem tudom h mi van ezzel a volvoval srácok de én beraktam modba és persze ügyeltem is arra h ne legyen bennt a modban olyan fájl amivel összeakadhat...de ahogy töltõdik a játék ettõl a volvotól mindig kifagy:S...mi lehet a gond??És úgy tudom ehhez a volvohoz nem kell patch:S..légyszi segítsetek..már elég régóta szenvedek vele h joh legyen!Pls help!!

\"\"\"\"\"\"SCHRANZ 4ever\"\"\"\"\"\" The life is better over 155Bpm \"\"\"\"\"\" teknobox.de \"\"\"\"\"\"
Fárasztó volt a nap,sajnos elkottáztam<#szomoru1>#szomoru1>
De csak odaértem,igaz elég nagy késéssel a hülyeségem miatt
Holnap megyek tovább.
Renault Trucks & DAF & Iveco dani117.picturepush.com
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Lemostam a gépet és kitakarítottam a belsejét😊

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
#15381: Köszi ! 😄
The Truck Is My Life